znalazłem takie oto ogłoszenie:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-pi ... 98ea504b55
Wasze opinie? Warto robić kilometry z Torunia do Mogilna?:)
Zaczynam przygodę z Zafirą stąd będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Moderator: Tunio999

To jest potwierdzenie na mój poprzedni wywód na temat tego auta... niestety, cofanie liczników to u nas norma i sami sobie jesteśmy winni, bo chcemy auto za grosze z przebiegiem poniżej 200kkm... to jest prawie nie realne... to nie te czasy, kiedy Niemcy dostawali ogromne upusty za złomowanie (czyli wywóz auta poza granice) ogromne dopłaty przy zakupie nowego auta (na przykład - ma auto warte 10000 marek, ale dealer daje mu 15000 za "złomowanie" i zakup nowego, więc taki "złomuje" na szybko za 6000 marek i wychodzi jeszcze na plus). Popatrzcie sobie na mobile.de i posortujcie auta od najwyższej ceny i co? na początku zobaczycie auta dla Niemca z odpowiednio wysoką ceną i na końcu auta dla reszty świata... Niestety mentalności masy ludzi nie zmienimy i później tacy kupują passata tdi z 2001 roku z przebiegiem 150000km, a przy 160000km robią pół remontu silnika, turbinę i uważają jakie tdi jest ch...owe... ten silnik nie miał 150000km tylko 450000km, a my wierzymy, że kupiliśmy okazję za 5000zł... dobra, znowu się rozpisałem.Crazy pisze:pomyślcie sobie co to musi być za ulep, skoro cena jest niska a gdzie zarobek handlarza jeszcze ???
Nie starajcie się na siłę oszukać samych siebie.