[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Odpisali dzisiaj
SÄ to czÄĹci regenerowane przez general motors w fabryce w Niemczech zamawiane tak samo jak wszystkie pozostaĹe oryginalne czÄĹci. SÄ to czÄĹci do ktĂłrych przypisane sÄ kaucje, Ja te stare pĂłĹosie odsyĹam z powrotem do General Motors, ktĂłre jeĹli siÄ nadajÄ podlegajÄ regeneracji. Kwota 5573 to cena juĹź z vat.
OczywiĹcie gdyby doszĹo do zakupu to mogÄ zaproponowaÄ rabat 15%. Czyli wyjdzie
4730zĹ
taniocha
SÄ to czÄĹci regenerowane przez general motors w fabryce w Niemczech zamawiane tak samo jak wszystkie pozostaĹe oryginalne czÄĹci. SÄ to czÄĹci do ktĂłrych przypisane sÄ kaucje, Ja te stare pĂłĹosie odsyĹam z powrotem do General Motors, ktĂłre jeĹli siÄ nadajÄ podlegajÄ regeneracji. Kwota 5573 to cena juĹź z vat.
OczywiĹcie gdyby doszĹo do zakupu to mogÄ zaproponowaÄ rabat 15%. Czyli wyjdzie
4730zĹ
taniocha
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Chore gĹowy
Tak jak ja siÄ zapytaĹem w ASO ile kosztuje dokĹÄ dka zderzaka do OPC. Powiedzieli mi z 14% rabatem 2756zĹ Tak wiÄc kontynuowaĹem GĂłra zderzaka z rabatem to 3784zĹ no i do tego jeszcze wszytskie kratki no i wszelakie mocowania czujnikĂłw czy przewodĂłw... Zderzak do OPC w ASO to koszt niespeĹna 7000 zĹ.
Haaaaaaaaaaaaaaaa. Taki bajer
Tak jak ja siÄ zapytaĹem w ASO ile kosztuje dokĹÄ dka zderzaka do OPC. Powiedzieli mi z 14% rabatem 2756zĹ Tak wiÄc kontynuowaĹem GĂłra zderzaka z rabatem to 3784zĹ no i do tego jeszcze wszytskie kratki no i wszelakie mocowania czujnikĂłw czy przewodĂłw... Zderzak do OPC w ASO to koszt niespeĹna 7000 zĹ.
Haaaaaaaaaaaaaaaa. Taki bajer
- doktor
- Mieszkaniec
- Imię: Sebek
- Auto: Astra H OPC 'Burg
- Model: AH
ASO to yebane pedaly, frajerzy i tĹuki ... tyle moge powiedziec przynajmniej w mojim miescie haha
reszty domyslcie sie sami ;D
reszty domyslcie sie sami ;D
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2016, 17:32 przez doktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
mam ochotę napisać "banda niedowiarków"
Cena w ASO to około 1400zł po moim rabacie wychodzi na dzisiejszy dzień 880zł
Jeśli chcesz dawaj siano i zapraszam po odbiór w ostateczności wysyłka jakieś 30zł ale na twoją odpowiedzialność
Cena w ASO to około 1400zł po moim rabacie wychodzi na dzisiejszy dzień 880zł
Jeśli chcesz dawaj siano i zapraszam po odbiór w ostateczności wysyłka jakieś 30zł ale na twoją odpowiedzialność
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2016, 12:01 przez KIT GTO, łącznie zmieniany 1 raz.
cena jak powinna być w salonie to około 1400zł nawet pewnie w moim tyle powiedzą
na zafirę i części karoserii aso ma obowiązek udzielić rabatu w wysokości 30% to jakieś 980zł
jako ze mam dodatkowy upust i im się opłaca sprzedać za 850zł to znaczy że w innym salonie też za tyle mogą sprzedać ale że pan Gienio ma zły dzień lub nie spodobała mu się twoja koszulka to co innego
jak będziesz chciał wal śmiało moja pomoc jest aktualna
na zafirę i części karoserii aso ma obowiązek udzielić rabatu w wysokości 30% to jakieś 980zł
jako ze mam dodatkowy upust i im się opłaca sprzedać za 850zł to znaczy że w innym salonie też za tyle mogą sprzedać ale że pan Gienio ma zły dzień lub nie spodobała mu się twoja koszulka to co innego
jak będziesz chciał wal śmiało moja pomoc jest aktualna
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
numeryWojti pisze:Grzesiu to może zapytaj ile chcą za nowe dwie półosie od Ciebie po rabacie ....sam jestem ciekaw ceny
jak jeszcze ma to za 700 sprzedawałwampir11111 pisze:I tlumiki srodkowy i ostatni do Zoski B OPCWojti pisze:Grzesiu to może zapytaj ile chcą za nowe dwie półosie od Ciebie po rabacie ....sam jestem ciekaw ceny
889245296 ryszrd Konieczko
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
Dzisiaj Zafirką byliśmy na zlocie Opel Rush w Młyńcu k/Torunia Frekwencja dopisała i było ponad 100-150 opli było co podziwiać wiecej foto
https://www.facebook.com/groups/1141307 ... 9/?fref=ts
Moja zona wraz z Magdą i Martyną z ZKP zgłosiła Zafirkę do konkursu najładniejsza komora silnika Gdy wyczytywali nagrodzone auta byłem mocno zdziwiony i zaskoczony ale nie ma jak zaradna zona he he Kolejna nagroda do kolekcji
Miło było reprezentować ZKP w towarzystwie 3 klubowych Zafiir (Flora ,Wamka ,Rosso89)
https://www.facebook.com/groups/1141307 ... 9/?fref=ts
Moja zona wraz z Magdą i Martyną z ZKP zgłosiła Zafirkę do konkursu najładniejsza komora silnika Gdy wyczytywali nagrodzone auta byłem mocno zdziwiony i zaskoczony ale nie ma jak zaradna zona he he Kolejna nagroda do kolekcji
Miło było reprezentować ZKP w towarzystwie 3 klubowych Zafiir (Flora ,Wamka ,Rosso89)
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he