bierz z BERU.około 300zł kosztuje.przednia poduszka dobrą stówkę trzeba daćgRZENIU pisze:że cewka odmawia już posłuszeństwa .
konieczniegRZENIU pisze: Jak tylko dostanę to wrzucę
bierz z BERU.około 300zł kosztuje.przednia poduszka dobrą stówkę trzeba daćgRZENIU pisze:że cewka odmawia już posłuszeństwa .
konieczniegRZENIU pisze: Jak tylko dostanę to wrzucę
No właśnie coś ostatnio ubywa w tej skarpecieWojti pisze:trzeba mieć sporo w skarpetach he he
Znajomy mechanik po swoich zniżkach zaproponował mi za 507 zł. , ale żeby było mało mam kolegę z Astrą H z Z20LER i podmieniłem na chwilę troszkę cewki . Okazało się ,że na jego nowej cewce ( wymieniał 2 miesiące temu ) Bosch mam te same objawy co na swojej. I sam nie wiem co terazryba1 pisze:bierz z BERU.około 300zł kosztuje
No właśnie na benzynie jest wszystko oki , ciągnie jak złaryba1 pisze:.wyeliminujesz szarapnie na PB zabierasz się za regulacje gazu
Byłem przy kalibracji i faktycznie podłączył Zośkę pod kompa , przygazował do 5000 obr./min. i puścił auto kalibrację Więc trzeba będzie poczekać na znajomego gazownika ...tomekx9 pisze:gazownik chyba nie wie co to regulacja albo niema pojęcia jak zresztą 90% gazowników