Polecany forumowy handlarz. Jest kilka aut na forum od p. AndrzejaShowtits pisze:A ten Andrzej tonjakis forumowy handlarz?Mat86radom pisze:A użytkownik Andrzej2503 nie ma opc na Zbyciu??Pawełek10 pisze:Będę czekał na dalsze info ciesze się że trafiłem na to forum tylko że ciężko jest coś znaleźć a czas powoli się kończy a strasznie chciałem niebieską zastanawiam się też nad s-maxem ale żona woli zafirkę
http://zafiry.gratka.pl/oferta/
Pytam bo pisałem swego czasu do Das Auto który zajmuje się vectrsmi i on też ściąga zafiry.
OPEL ZAFIRA OPC 2.0T 240KM XENON PDC NAVI SZWAJCAR RADOM
Moderator: Tunio999
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Rozumiem.
A powiedzcie mi choć pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale przeglądając ogłoszenia Andrzeja zobaczyłem tą zafirę ANDRZEJ ,już wcześniej ją widziałem bo rzuciło mi się w oczy nietypowe jasne wnętrze ,ale teraz dopiero zobaczyłem co się dzieje pod maską,czy taka korozja na elementach to normalne ?
A powiedzcie mi choć pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale przeglądając ogłoszenia Andrzeja zobaczyłem tą zafirę ANDRZEJ ,już wcześniej ją widziałem bo rzuciło mi się w oczy nietypowe jasne wnętrze ,ale teraz dopiero zobaczyłem co się dzieje pod maską,czy taka korozja na elementach to normalne ?