Dzięki KacperKacperuch pisze:jak mało miejsca to zawsze są sposoby: http://www.autostuff.pl/galeria/nowe/77 ... y-viewport oby służyło bez niespodzianek!
[I] chabretti V50 136 narwanych łosi - szwedzkie ferrari
-
chabretti
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
Flora
-
chabretti
-
chabretti
We wtorek wymieniłem żarówki postojowe w lampach na Takie Markowe W5W . Kupione w sklepie stacjonarnym w porównywalnej cenie (15zł). Stare co prawda jakoś jeszcze świeciły.
Wczoraj w ramach akcji deszcz i po przejechaniu w nim około 150km Łoś dostał Nowe Markowe Wycieraczki bo stare doprowadziły mnie do szewskiej pasji tak nie miłosiernie chrobotały i piszczały (a z szyby zbierały wodę idealnie). Te co prawda kupione w sklepie stacjonarnym po drodze za 60 zł i od razu założone. Teraz cisza podczas pracy wycieraczek no i oczywiście super zbierają z szyby.
Wczoraj w ramach akcji deszcz i po przejechaniu w nim około 150km Łoś dostał Nowe Markowe Wycieraczki bo stare doprowadziły mnie do szewskiej pasji tak nie miłosiernie chrobotały i piszczały (a z szyby zbierały wodę idealnie). Te co prawda kupione w sklepie stacjonarnym po drodze za 60 zł i od razu założone. Teraz cisza podczas pracy wycieraczek no i oczywiście super zbierają z szyby.
-
chabretti
-
Rafoooo