na serii raczej lipa.jak zrobisz program powinno coś strzelaćwampir11111 pisze:Szkoda ze sobie nie kichnie![]()
[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
-
wampir11111
-
wampir11111
-
wampir11111
-
Rafoooo
Ładne gratki ... widzę że brniesz ostro do przodu
.... jak już porobisz wszystko to się kiedyś stykniemy na jakim zlocie i zobaczę jaka różnica między Twoim modzonym silnikiem, a moim bez dodatków .... może wtedy stwierdzę, że mam mułowate auto i zacznę też kompletować
... powodzonka w dalszej modyfikacji
... powodzonka w dalszej modyfikacji
-
wampir11111
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
chyba też zacznę coś modzić, bo już ta moc nie robi takiego wrażenia jak na początku .... chce się wiecej .... albo tracę czuciewampir11111 pisze: powiem ze 200 kucy tez robi robote Ale jak sie da wiecej to czemu nie
-
wampir11111
-
Rafoooo
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Na początku było WOW, idzie jaki pocisk 
Teraz wiadomo że ta moc jest ale została już ujarzmiona. Już nie robi takiego wrażenia.
Zapier... tak jak na początku, ale to już za mało.
Poza tym coś trzeba w życiu robić
Ludzie pływają, biegają uprawiają sporty. My rzeźbimy, modzimy
a najważniejsze że poprawiamy fabrykę
Wampir, szacun za podejście do sprawy :OK:
Idziesz grubo i do końca. Nie wyobażam sobie sytuacji, że nie nagrasz filmiku po złożeniu wydechu. Mam również nadzieję że po wszystkim jak wszystko skompletujesz (kółka powinny do nas dotrzeć prawdopodobnie na początku października) zrobisz relację z Dyno Day
Powodzonka, 3mam kciuki i cały czas śledzę postęp w działaniu. Nie ukrywam że również mnie to napędza
Teraz wiadomo że ta moc jest ale została już ujarzmiona. Już nie robi takiego wrażenia.
Zapier... tak jak na początku, ale to już za mało.
Poza tym coś trzeba w życiu robić
Wampir, szacun za podejście do sprawy :OK:
Idziesz grubo i do końca. Nie wyobażam sobie sytuacji, że nie nagrasz filmiku po złożeniu wydechu. Mam również nadzieję że po wszystkim jak wszystko skompletujesz (kółka powinny do nas dotrzeć prawdopodobnie na początku października) zrobisz relację z Dyno Day
Powodzonka, 3mam kciuki i cały czas śledzę postęp w działaniu. Nie ukrywam że również mnie to napędza
-
wampir11111