Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, potrzebuję wyciągnąć ze swojej zochy carpass (chcę za jakiś czas dorobić kluczyk) i w związku z tym szukam kogoś z okolic Łodzi z odpowiednim sprzętem. Przy okazji jeśli dałoby się przeskanować zapobiegawczo auto i ew. uruchomić "ukryte opcje" to również będzie dobrze
Odwdzięczę się finansowo lub materialnie
Ale czy kontrolki też powrócą do normalnego funkcjonowania bo po włączeniu zapłonu świeci pomarańczowa z autem z kluczem oraz pomarańczowa z silnikiem i gasną dopiero jak zgaśnie ciśnienie oleju a przed tym zanim pojawiły się błędy z EGR to gasły wraz z ABS i innymi tzn przed zapaleniem silnika.
deyv1992 pisze:czy moze ktos tu wstawic jakis link do op coma ktorym da rade przeswietlic ze tak powiem wszystko? chce sie zorientowac ile by mnie to ew kosztowalo.
Na Forum nie wstawiamy linków do piratów i pirackiego oprogramowania
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Witam,
poszukuję kogoś z Lublina kto chciałby podpiąć się kompem do Merivy A i odczytał błędy. Po mrozach bardzo muli. Zrobił bym sam, ale dzieli mnie dystans 300km.