FTE szły na 1-szy montaż ale sa 10 razy droższe za szt.w IC nie są dostępne.info od kumpla.ja osobiście nie pytałemrafant4011 pisze:A jakie są najlepsze? dostępne w sklepach typu: IC, Auto Land?ryba1 pisze:Chyba najtańsze a nie najlepsze.Sumik pisze:Erling. Najlepsze uszczelniacze, do wszystkiego :
[A] - Szorstki23 - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Dzisiaj rano ZONK!!!.
W tamtym tygodniu udało mi się oszukać przeznaczenie i nie rozjechać psa a dziś d..pa. Pobieżnie zauważyłem że uszkodzona maska(uszkodzony prawy róg grilla dwa wgniecenia i nie wiem czy maska się nie skosiła), kratka ze zderzaka wypadł(dobrze że tylko z zatrzasków)
Niestety więcej nie dam rady zobaczyć bo strasznie pada, dopiero jak wrócę do domu do garażu wjadę to zobaczę co jeszcze.
W tamtym tygodniu udało mi się oszukać przeznaczenie i nie rozjechać psa a dziś d..pa. Pobieżnie zauważyłem że uszkodzona maska(uszkodzony prawy róg grilla dwa wgniecenia i nie wiem czy maska się nie skosiła), kratka ze zderzaka wypadł(dobrze że tylko z zatrzasków)
Niestety więcej nie dam rady zobaczyć bo strasznie pada, dopiero jak wrócę do domu do garażu wjadę to zobaczę co jeszcze.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 07:20 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
Najlepsze zawsze jest to co mowi ryba...
Erling lub corteco idzie na 1 montaz u wiekszosci producentow.
Cala grupa VAGa sklada motory na erlingu. To samo Motorcraft (Ford).
Erling produkuje elementy uszczelnien na 1 montaz tak jak lemforder elementy zawieszen.
No chyba ze sie myle, Krzysiu...
Erling lub corteco idzie na 1 montaz u wiekszosci producentow.
Cala grupa VAGa sklada motory na erlingu. To samo Motorcraft (Ford).
Erling produkuje elementy uszczelnien na 1 montaz tak jak lemforder elementy zawieszen.
No chyba ze sie myle, Krzysiu...
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 10:01 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
Nie zapomniałem.wampir11111 pisze:Widze Krzysiek ze zapomniales nasza rozmowe telefoniczna o uszczelniaczachryba1 pisze:Sumik, wampir11111, proponuję sie dowiedzieć co szło do Z20LET.bo o tym silniku rozmawiamy a nie VAG-u.
Wczoraj zakupiłem komplet opon na zimę :
http://allegro.pl/4-opony-zima-debica-f ... M5NjE1Yg==
Od listopada będę dojeżdżał do pracy pociągiem dlatego też Zafira będzie używana sporadycznie: na zakupy i jakiś wyjazd w weekend, więc wybór padł na takie opony. Szukam jeszcze jakiś felg zastanawiam się czy stalowe czy aluminiowe kupić.
Obecnie szykują się kolejne zakupy: ramię wycieraczki na tył i dysze mgłowe do spryskiwacza na przód.
Może jeszcze przed odstawieniem auta na postój w garażu uda się zabezpieczyć spód auta i naprawić uszkodzenie po psie.
http://allegro.pl/4-opony-zima-debica-f ... M5NjE1Yg==
Od listopada będę dojeżdżał do pracy pociągiem dlatego też Zafira będzie używana sporadycznie: na zakupy i jakiś wyjazd w weekend, więc wybór padł na takie opony. Szukam jeszcze jakiś felg zastanawiam się czy stalowe czy aluminiowe kupić.
Obecnie szykują się kolejne zakupy: ramię wycieraczki na tył i dysze mgłowe do spryskiwacza na przód.
Może jeszcze przed odstawieniem auta na postój w garażu uda się zabezpieczyć spód auta i naprawić uszkodzenie po psie.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 09:38 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir11111
- Zafiromaniak
Całe szczęście że w rodzinie lakiernik i zapłacę tylko za materiał. Muszę jeszcze dokupić zaślepkę na hak do holowania do zderzaka na tył, bo zgubiłem za prowadziłem auto do domu i przy okazji pomaluje w kolor.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 14:31 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 1 raz.