Robi robotę ...Crazy pisze:Avatar wymiata
[A] - Cray123 - 2.0T OPC '04 Arden Blue
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
No ładna Opc,tylko nie wiem dlaczego wszyscy w ostatnich postach jarają się avatarem a modzisz tam coś kolego ? cokolwiek ? i nie mam tutaj na myśli tylko i wyłącznie modów z silnikiem
Ps.dobrze,że lampy i grila wymieniłeś,jest na +
- Cray123
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: ZA OPC
- Model: ZA
DziękiPrzemass pisze:No ładna Opc,tylko nie wiem dlaczego wszyscy w ostatnich postach jarają się avatarem a modzisz tam coś kolego ? cokolwiek ? i nie mam tutaj na myśli tylko i wyłącznie modów z silnikiem
Jak się innym podoba to co ja poradze?
Plany są, zobaczymy jak z realizacja; jeszcze w tym roku na klape powinna wpaść ori lotka (jest na aledrogo, teoretycznie powinna pasowac kolorem, ale zobaczymy jak wyjdzie z odcieniem po 12 latach) a na wiosne skrócenie dolotu, wyłącznik TC, może jakies dystanse na tył i myślałem nad podpojedyncza koncówka wydechu po obu stronach zderzaka (tak jak ma Biały ale po tym jak się okazało, ze ta druga końcówka byłaby po zrobieniu 2x 90 stopni to troche mnie zniecheciło, a obok kosza zapasówki nie zmieści sie rura, więc temat raczej upadł... To plany, a zobaczymy jak bedzię z chęciami
W środku natomiast zmiana podświetlenia zegarow na biało lub niebiesko i najlepiej to wszystkich diod i podświetleń na bialo, ale nie wiem czy to możliwe...
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 21:32 przez Cray123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Wszystko możliwe, LEDIKER w Rzeszowie spokojnie Ci ogarnie całą zafirke w ledach na jaki kolor chceszCray123 pisze:to wszystkich diod i podświetleń na bialo, ale nie wiem czy to możliwe...
P.S mamy u nich zniżki
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- Cray123
- Zafiromaniak
Wielkie dzięki za info ( ), na pewno skorzystam, ale robieranie wnętrza to dopiero na wiosneCrazy pisze:Wszystko możliwe, LEDIKER w Rzeszowie spokojnie Ci ogarnie całą zafirke w ledach na jaki kolor chceszCray123 pisze:to wszystkich diod i podświetleń na bialo, ale nie wiem czy to możliwe...
P.S mamy u nich zniżki
- Cray123
- Zafiromaniak
No i tak jak przy skromnej prezentacji napomniałem dziś przyszła paczka ze spoilerem
Wisiał na aledrogo od co najmniej czerwca i czekał na mnie.
Co ciekawe kolor pasuje (tutaj tylko przymiarka) idealnie. Od razu +10 do mocy i +20 do wygladu Jak sie uporam ze starym klejem/silikonem będzie montaż
No i na wiosne czeka mnie też temat przedniego zderza
Obecny byl spawany/klejony i jak na poczatku byla pupcia niemowlaka (ani śladu po naprawie) tak teraz jak dostal słonkiem wyszedł taki bąbel i na dodatek zaczął pękać, więc jakby ktoś miał jakiś cynk o dobrym zderzaku, jak najmniej lepionym bede wdzieczny za info
Wisiał na aledrogo od co najmniej czerwca i czekał na mnie.
Co ciekawe kolor pasuje (tutaj tylko przymiarka) idealnie. Od razu +10 do mocy i +20 do wygladu Jak sie uporam ze starym klejem/silikonem będzie montaż
No i na wiosne czeka mnie też temat przedniego zderza
Obecny byl spawany/klejony i jak na poczatku byla pupcia niemowlaka (ani śladu po naprawie) tak teraz jak dostal słonkiem wyszedł taki bąbel i na dodatek zaczął pękać, więc jakby ktoś miał jakiś cynk o dobrym zderzaku, jak najmniej lepionym bede wdzieczny za info
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 21:57 przez Cray123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER