A to ŁośRafoooo pisze:Ja na pierwszy rzut oka myślałem, że to renifer..... sobie myśle okres świąteczny rozpoczęty
[I] chabretti V50 136 narwanych łosi - szwedzkie ferrari
-
chabretti
-
Rafoooo
-
chabretti
-
chabretti
Rafoooo pisze:... napewno na tym samym co "Kevin sam w Nowym York'u"
Sezon zimowy uważam za otwarty
Dziś pojechałem prostować alufelgi (podobno dwie były krzywe tak twierdził gość co zakładał opony letnie).
Zabrałem zimówki bo myślę, poco będę potem płacił za przełożenie bo i tak do prostowania ściągają opony a co później założą, to im obojętne. Felgi okazały się proste, a że opony w bagażniku to założyłem zimówki bez stania w listopadzie pół dnia w kolejce.
Także Łosiek już w traperach
Zostało tylko jeszcze olej zmienić (za 1tyś km) świece żarowe (podobno 1 padnięta) i założyć osłonę pod silnik

-
chabretti
Dziś Łosiek dostał nowe żarniki na soczewki coby lepiej widział w nocy 

Zdjęcie po lewej przed wymianą
Okazało się ze stare nie były jednej firmy - lewy Philips (od kierowcy strony zaczął delikatną przemianę w stroboskop), prawy Osram wydawał się być w porządku.
Wymieniłem oba a stare pójdą na awaryjne do bagażnika. Teraz tylko próba w nocy i się okaże :>
Koszt w sumie nie wielki w porównaniu z powyższymi bo 135 (2 szt) z przesyłką na znanym portalu aukcyjnym o tu (znalazłam też w sklepie stacjonarnym niedaleko mnie za 196 (2 szt) odbiór własny - na szczęście wcześniej zadzwoniłem).

Zdjęcie po lewej przed wymianą
Okazało się ze stare nie były jednej firmy - lewy Philips (od kierowcy strony zaczął delikatną przemianę w stroboskop), prawy Osram wydawał się być w porządku.
Wymieniłem oba a stare pójdą na awaryjne do bagażnika. Teraz tylko próba w nocy i się okaże :>
Koszt w sumie nie wielki w porównaniu z powyższymi bo 135 (2 szt) z przesyłką na znanym portalu aukcyjnym o tu (znalazłam też w sklepie stacjonarnym niedaleko mnie za 196 (2 szt) odbiór własny - na szczęście wcześniej zadzwoniłem).
-
Crazy
-
chabretti
-
Crazy
-
chabretti