Ale ids+ po sprawdzeniu okazał się jak nowy, dwumas narazie cisza. Kupujesz auto za 30tys to i na koszta utrzymania trzeba się liczyć, że mogą być wysokie
Opel Zafira B 1,9 CDTI 150km OPC pierwsza rejestracja 2009
Moderator: Tunio999
-
Rafoooo
Sprzeda się, sprzeda ... jak każda Zosia z takim wyposażeniem ... ja też kupiłem i musiałem się liczyć z kosztami, w ciągu pół roku od zakupu ... skrzynia, turbo.
Ale ids+ po sprawdzeniu okazał się jak nowy, dwumas narazie cisza. Kupujesz auto za 30tys to i na koszta utrzymania trzeba się liczyć, że mogą być wysokie
-
Crazy
Mlody źle troszeczke na to patrzysz bo znalazłeś z opcje z IDS+ i od razu trzeba sie zastanowić czy koszta ewentualnej naprawy sa do przyjęcia, nie można od razu wymagać sprawnego, auto nigdy nie jest pewne tak jak śmierć i podatki.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 07:24 przez Crazy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TomCars
Dobrze mówicie, patrząc na to że w nowo kupionym samochodzie od razu trzeba wymieniać to i tamto to nigdy auta nie kupisz(chyba że nowe w salonie)Ja kupując auto wydawało się że wszystko ok. a tu alternator, kol. ssący,sprężarka klimy, i parę innych drobiazgów.Ale zrobiłem i mam wszystko ok. na parę tyś. km.A i tak musiałbym to kiedyś zrobić.
-
Flora
Ten wariant będzie tańszy w eksploatacji niż "pełne" OPC. Porównaj też wyposażenie samochodów z innych ofert - ten jest nieźle napakowany. Dodatkowy plus to OPC Line II, czyli zderzaki z OPC, a nie dokładki. Zawsze można podjechać na diagnostykę, sprawdzić zawieszenie, dwumasę oraz DPF i będziesz wiedział na czym stoisz.
-
Rafoooo
-
Rafoooo