Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja nie miałem wcale tej podstawki gumowej bo się rozpadła, ale woda się nie lała.
Ale w ostateczności gdy urwałem antenę drzwiami garażu to zamontowałem antenę z vectry c którą rozbieraliśmy w robocie.
Zerknij w katalog czy taka podstawka będzie pasować z vectry, a ja zerknę czy jeszcze coś się znajdzie w robocie.
Kawałek pianki polipropylenowej (mikrogumy) z klejem montujesz od spodu zamiast gumowej uszczelki, a następnie docinasz do kształtu podstawy. Po dokręceniu anteny nic nie przecieka.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2016, 21:19 przez Flora, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Podobno nie ma głupich pytań więc zaryzykuję . Trudno się dostać do anteny żeby ją wykręcić? Podrzućcie proszę jakiegoś linka do filmiku z demontażem.
Pozdrawiam,
Paweł Luzik.
Ceny zaczynają się od 5.99zł + ok 6zł przesyłka to jak liczę nie wychodzi mi 20zł tylko 11,99zł.
No na upartego niech będzie 14zł (razem) to i tak na 2x można powiedzieć zostaje żeby antena dobrze odbierała