Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czytam właśnie ten wątek i szczerze mówiąc to zgłupiałem:)
Sprawdzając rozmiar felg do swojej Zafiry (1.8 - 103KW, 2011) na stronie: http://www.rozmiaryfelg.pl/opel.htm zauważyłem, że powinienem kupić felgi 15".
Letnie opony mam na 16" i takowe chciałbym również mieć na zimę.
Jak to w końcu jest z Zafirą B 1.8 benzyna (103KW)?
anarchoman pisze:Mam pytanie - czy ktoś mógłby mnie uświadomić jaki to wzór i rozmiar felg?
"Felga aluminiowa 18" – 5-ramienna „V”
Wzór 10-ramienny. Felga wysokiej jakości w eleganckim srebrzystym kolorze.
Rozmiar: 8,0J x 18, odsadzenie 42
Rozstaw otworów mocujących: 5
Przeznaczona do opon: 245/45 R18 96W
Osłona piasty i śruby zabezpieczające koło muszą być zamówione osobno.
Numer katalogowy 10 02 666
Numer produktu 13378685"
OPEL INSIGNIA
Ostatnio zmieniony 07 lut 2017, 22:33 przez Tunio999, łącznie zmieniany 2 razy.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
nachodzi tutaj pytanie ponieważ felgę mamy na Zafirze gdzie rozstaw jest 5x110 a Insignia posiada 5x120 :> :>
Czy w tych nowszych ZB jest 5x120?
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
OPIS:"Felgi oryginał z 9-5 Aero Polift :-) aktualnie tak jak na zdjęciu w podkładzie epoksydowym "z pieca". Parametry: 17", ET49, 7J Cena z wysyłką, przy odbiorze osobistym cena do dogadania."
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Witam,
Zastanawiam sie nad zmiana 16" na 17". W chwili obecnej posiadam 6,5J 16" ET37. Pytanie moje jest nastepujace, czy beda pasowaly bez zadnego obcierania itd felgi 7J 17" ET47? Mam Zafire B 1.8 benzyna
z gory dziekuje za odpowiedzi:)