Już nie raz robiłem chip na pompie psg16 i auta jeżdżą do dzisiaj .
W 2.2 DTI wychodzi jakieś 370 niutków i 145KM .
W 2.0 z racji iż ma turbinę bez zmiennej geometrii to szału nie będzie .Czuć różnicę ale bez szału .Nie napalać się na wgniatający fotel
Na tej pompie mogę wyłączyć jeszcze EGR lub włączenie grzanych świec już od 15 stopni .
Mam wielu zadowolonych klientów z ZA i VC .Niedowiarki mogą poczytać na VKP
Chiptuning 2.0DTI box itp.
Moderator: Mariusz
-
- Bywalec
- Model:
-
- Zafiromaniak
- Imię: Janusz
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Też jestem na VKP ale jakoś się do Kolegi nie doczytałem chybamiałczyk76 pisze:Już nie raz robiłem chip na pompie psg16 i auta jeżdżą do dzisiaj .
W 2.0 z racji iż ma turbinę bez zmiennej geometrii to szału nie będzie .Czuć różnicę ale bez szału .Nie napalać się na wgniatający fotel
Na tej pompie mogę wyłączyć jeszcze EGR lub włączenie grzanych świec już od 15 stopni .
Mnie interesuje 260-280Nm, moc mniej istotna. I żeby sprawdzić auto na hamowni przed i po. Wyłączenie EGR-a i korekta świec też wskazana. I co najważniejsze - GWARANCJA że w trakcie chipowania pompa nie powie PAPA...
Janusz
-
- Debiutant
- Imię: Damian
- Auto: Opel Zafira a 2.0 dti
- Model: Za
- Oznaczenie silnika: Z20dth
miałczyk76 pisze:Już nie raz robiłem chip na pompie psg16 i auta jeżdżą do dzisiaj .
piszesz ze robiles a może bys uswiadomil nas jaki jest tej zabawy koszt (i dlaczego tak drogo ) hehe oraz czy jest mozliwosc zmiany tej turbawki