czychałem na nią , ale cena więc wciąż czekam na odpowiednią okazjęCray123 pisze:dziś przyszła paczka ze spoilerem
To teraz pełna OPC-ja pakietu ...
Hah, pamiętasz może od kiedy mniej więcej wisiała? Wiem, ze od czerwca na pewno, bo jeszcze swojej nie miałem a lotka była już wystawiona...gRZENIU pisze: czychałem na nią , ale cena więc wciąż czekam na odpowiednią okazję
Sumik pisze:Ja mam cały przód do malowania po odpryskach kamienia a do tego maskę do wymiany po pościgu za Jaguarem
Cray123 pisze:pamiętasz może od kiedy mniej więcej wisiała? Wiem, ze od czerwca na pewno
No tak ... Ale jak ta co nabyłeś była by do malowania , bo inny odcień ( są dwa odcienie Z291 ) to już cena robi wrażenie ...Cray123 pisze:Dla przykładu jest tez podróbka spoiler za 180 zl z wysylka + podklad i dobieranie koloru i kwoty się praktycznie równają
Po Vin-ie wychodzi tylko Z291 , a jak dobierałem to w lakierni miał właśnie dwa próbniki odcieni , ale nie pamiętam który mam jaCray123 pisze:Inny odcień?
Można sprawdzić to po vin'ie?
No to też rozwiązanie , ale odcienie nie były na moje oko jakoś strasznie różniące się ... Folią też mogło by być ciekawie ...Cray123 pisze:Jakby to nie był ten kolor i różniły sie znacznie to pewnie folią na czarno bym go potraktował