nie od razu Rzym zbudowano.Przemass pisze:Zgadza się,małymi kroczkami do przodu
Mercedes w 201
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Przemass, ciekawa fura.w Żywcu koleś 3 litrowego diesla robi na 800KM.wygląda tak sobie ale jak odpalił.widzę potencjał w tym aucie
Ostatnio zmieniony 16 paź 2016, 19:11 przez ryba1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Dzięki ryba1ryba1 pisze:Przemass, ciekawa fura.w Żywcu koleś 3 litrowego diesla robi na 800KM.wygląda tak sobie ale jak odpalił.widzę potencjał w tym aucienie od razu Rzym zbudowano.Przemass pisze:Zgadza się,małymi kroczkami do przodu
Ostatnio mieliśmy okazję rozmawiać (20 minut) przez telefon w sprawie operacji na Opc ale jak widzisz chwilowo środki idą na coś innego
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
no mieliśmy.mam nadzieje że to nie ostatnia rozmowaPrzemass pisze:Ostatnio mieliśmy okazję rozmawiać (20 minut) przez telefon
jak będziesz miał chwilę to zadzwoń to pogadamy na temat opcPrzemass pisze:w sprawie operacji na Opc ale jak widzisz chwilowo środki idą na coś innego
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Też mam taką nadziejęryba1 pisze:no mieliśmy.mam nadzieje że to nie ostatnia rozmowa
chwilę to może i bym miał ale co tu gadać jak środków brak,jak będą to się odezwęryba1 pisze:jak będziesz miał chwilę to zadzwoń to pogadamy na temat opc
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Przemass,
Mam do Ciebie prośbę;
Chcę kupić wujkowi pokrowiec na samochód, ma W124 w AMG. Mesie są podobnych wymiarów i teraz chciałbym(jeśli byś mógł oczywiście) żebyś zmierzył miarką dla mnie ile metrów ma Twój od zderzaka tylnego przez dach do zderzaka przedniego i od progu od strony kierowcy przez drzwi, dach, drzwi do progu od strony pasażera.
Mam do Ciebie prośbę;
Chcę kupić wujkowi pokrowiec na samochód, ma W124 w AMG. Mesie są podobnych wymiarów i teraz chciałbym(jeśli byś mógł oczywiście) żebyś zmierzył miarką dla mnie ile metrów ma Twój od zderzaka tylnego przez dach do zderzaka przedniego i od progu od strony kierowcy przez drzwi, dach, drzwi do progu od strony pasażera.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT