Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No stary Ta Zafira jest lepsza niż nówki w salonie. To że błyszczy to nic. On apowala swoją poświatą i świeżością
A z pytań z innej beczki. Czy ona kiedyś była chociaż trochę zabrudzona ?
Mega projekt, Mega prezencja i oczywiście Mega wizytówka klubu. Oby więcej takich pasjonatów i takich perełek
Ostatnio zmieniony 30 paź 2016, 12:23 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojtas a gdzie ty się szlajasz po Koronowie.Widziany dziś na rynku i na wylocie z Koronowa ,myślałem że się zatrzymasz w Nowym Dworze na chwilę ,miałem wcześniej kierunkiem jadąc za nim ale zasuwal 25 .Uważaj na drugi raz bo u nas często stoją na wlocie do Nowego Dworu i na wylocie ;
Artur sorki ale się spieszyliśmy Jechałem z Wódzyna do Tucholi i potem jeszcze kilka miejsc w Bydzi A z tym ze stoją to wiem ale w miejscowości zawsze śmigam 50-60 k/h poza już trochę szybciej ale co zrobić konie pod maska lubią się dotlenić
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Wojti pisze:Artur sorki ale się spieszyliśmy Jechałem z Wódzyna do Tucholi i potem jeszcze kilka miejsc w Bydzi A z tym ze stoją to wiem ale w miejscowości zawsze śmigam 50-60 k/h poza już trochę szybciej ale co zrobić konie pod maska lubią się dotlenić
No widzialem jak ci sie spieszylo zwlaszcza to wyprzedzanie tego auta przed nami ,moja zona powiedziala ze w zyciu by z Toba do samochodu nie wsiadla ;D. Pozdro
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam