Nawigacja - Zafira A
Moderator: Sebu$
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Wszysko ładnie jest napisane w przepisach a policja i tak po swojemu określa "pole widzenia kierowcy" dla nich przednia szyba to pole widzenia kierowcy bo takie mam doświadczenie z nimi i weź się spieraj ze słowakiem lub czechem. Teraz daje na boczną szybkę z dłuższym ramieniem navi.Kamerke taż mam na bocznej szybie w drzwiach od kierowcy widzi licznik i do przodu.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2016, 18:11 przez Dziadek13, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Robert
- Auto: Opel
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Kolega gRZENIU rozwiązał i ten problem: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... &start=135robert1979gl pisze:Fajnie to wygląda ale odpada jak masz grzane fotele i widzę wywaliłeś przycisk od świateł awaryjnych
Ostatnio zmieniony 17 sie 2017, 16:09 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Robert
- Auto: Opel
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
trzeba mieć też zdolności manualne u mnie by się to skończyło zakupem całych nowych paneli
- Adamo76
- Debiutant
- Imię: Adam
- Auto: ZA OPC 2,2DTI
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Mam ncdr1110 i z ciekawości chciałabym zobaczyć jak ta navi działa ,interesuje mnie płyta z mapą na Niemcy bo czasem śmigam za zieloną wie ktoś gdzie taką kupić bądź pożyczyć jesli ktoś ma w Szczecinie. Lub jak to nagrac na płycie? I jaka mapa musi być w jakim pliku czy producenta?
Pozdrawiam.
Mam ncdr1110 i z ciekawości chciałabym zobaczyć jak ta navi działa ,interesuje mnie płyta z mapą na Niemcy bo czasem śmigam za zieloną wie ktoś gdzie taką kupić bądź pożyczyć jesli ktoś ma w Szczecinie. Lub jak to nagrac na płycie? I jaka mapa musi być w jakim pliku czy producenta?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2018, 22:06 przez Adamo76, łącznie zmieniany 1 raz.