[A] - bolid - 1,8 Selection, 125 KM, 2003
250130 km (ćwiartka pękła więc notujemy w dzienniczku)
wymiana:
olej 5w30 dexos2
filtr oleju
filtr paliwa
filtr powietrza
nowe świece
wydech środkowy i tylni wymieniony na nowy
pełny serwis klimatyzacji (opróżnienie, szczelność, nowy olej i czynnik, czyszczenie, filtr kabinowy węglowy)
jeździmy dalej
wymiana:
olej 5w30 dexos2
filtr oleju
filtr paliwa
filtr powietrza
nowe świece
wydech środkowy i tylni wymieniony na nowy
pełny serwis klimatyzacji (opróżnienie, szczelność, nowy olej i czynnik, czyszczenie, filtr kabinowy węglowy)
jeździmy dalej
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Takie zabiegi płeć żeńska uwielbia
Dzięki Panowie
na początku października wymieniony jeszcze sterownik silnika - czyli pięta Achillesowa Z18XE.
Wszystko dobre co się dobrze kończy.
Miesiąc po wymianie okazało się, że moja przygoda z tym samochodem dobiega końca - szybciej niż myślałem bo mam ogromny sentyment do tego samochodu - jego przestronności i komfortu korzystania. Niestety okazało się że trzeci fotelik się nie zmieści na kanapie, więc trzeba zmienić na coś ciut szerszego. Nie bez żalu ale rozstaję się z Zafirą. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce i posłuży następnemu właścicielowi przez kolejne dziesiątki tysięcy kilometrów.
Wam odwiedzającym ten zakątek forum też dziękuję Trzymajcie się!
na początku października wymieniony jeszcze sterownik silnika - czyli pięta Achillesowa Z18XE.
Wszystko dobre co się dobrze kończy.
Miesiąc po wymianie okazało się, że moja przygoda z tym samochodem dobiega końca - szybciej niż myślałem bo mam ogromny sentyment do tego samochodu - jego przestronności i komfortu korzystania. Niestety okazało się że trzeci fotelik się nie zmieści na kanapie, więc trzeba zmienić na coś ciut szerszego. Nie bez żalu ale rozstaję się z Zafirą. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce i posłuży następnemu właścicielowi przez kolejne dziesiątki tysięcy kilometrów.
Wam odwiedzającym ten zakątek forum też dziękuję Trzymajcie się!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Maciek - nie uciekaj, zawsze możesz zaglądnąć i coś napisać
Co planujesz kupić
Co planujesz kupić
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Nie pierwszy i ostatni raz, przychodzi taki czas, że się odchodzi tylko po to by powrócić, ostatniego słowa nie powinieneś Maciek jeszcze mówić
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Ja też już 8 miesiąc jeżdżę Volvo i jak tylko mogę zaglądam Zadowolenia z Fordabolid pisze: będę zaglądał - konta nie zamknę a Przyjacielem ZKP już jestem na zawsze