Op-com - programowanie
Moderator: Sebu$
- Mattai
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: Zafira
- Model: C
- Oznaczenie silnika: A20DT
Gdzieś na forum było ale nie mogę się doszukać
Mam problem, bo mój op-com (clone) nie ma możliwości programowania. Ten typ tak ma czy czegoś nie doczytałem odnośnie programowania?
Ma może ktoś w okolicy Poznania program z pełną funkcjonalnością?
Mam problem, bo mój op-com (clone) nie ma możliwości programowania. Ten typ tak ma czy czegoś nie doczytałem odnośnie programowania?
Ma może ktoś w okolicy Poznania program z pełną funkcjonalnością?
Ostatnio zmieniony 20 lis 2016, 10:21 przez Mattai, łącznie zmieniany 1 raz.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Maćku o to chodzi: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... hlight=com
- Albert Einstein
- Mattai
- Zafiromaniak
To jeden z kilku które były, (nie pisałem w nim więc nie mam w historii) jednak nie dochodzę do wniosku jak udrożnić opcje programowania.
Podstawowe rzeczy jak obroty jałowe, kluczyki itp, są dostępne - ja potrzebuję opcje dotyczące udrożnienia klimatyzacji, albo np. przeprogramowania tematów związanych z mapami. wiem ze op-com to nie Tech2 - w którym takie opcje są.
Podstawowe rzeczy jak obroty jałowe, kluczyki itp, są dostępne - ja potrzebuję opcje dotyczące udrożnienia klimatyzacji, albo np. przeprogramowania tematów związanych z mapami. wiem ze op-com to nie Tech2 - w którym takie opcje są.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2016, 10:27 przez Mattai, łącznie zmieniany 1 raz.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
- Mattai
- Zafiromaniak
Z tymi wsadami to różnie jest, z pierwszego kabelka upgrade zrobił cegłę drugi mam z 2015 roku numerku nie pamiętam (muszę jutro sprawdzić, mam w aucie). Korzystałem z dostarczonego op-com-a, oraz jakiejś wersji opel coś tam. Macie może jakieś przećwiczone programy komercyjne i niekomercyjne? Czy system operacyjny (XP) z tym oprogramowaniem może się kłócić?
Ostatnio zmieniony 20 lis 2016, 18:27 przez Mattai, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Raczej nie.Mattai pisze:Czy system operacyjny (XP) z tym oprogramowaniem może się kłócić?
Sprawdź http://www45.zippyshare.com/v/sOX15ERM/file.html
-
Crazy