Opel Zafira A 2.0DTI 101KM rok produkcji 2000, data pierwszej rejestracji maj 2001. Zafirka przyjechała na lawecie z Niemiec na Litwie, gdzie ją kupiłem (jeszcze nie przerejestrowana). Mam ją od 3 maja jak na razie sprawuje się nienagannie. Silniczek pracuje równiutko nie kopci, nie dymi pali na "dotyk". Przebieg to 144524km ostatni wpis w książce serwisowej z roku 2008 przy przebiegu 104000km. Więc może przebieg jest autentyczny. Zafirka jest dość bogato wyposażona:
- 4x Elektryczne szyby
- Elektryczne i podgrzewane lusterka
- Klimatyzacja
- Centralny zamek z pilota
- ABS
- Komputer pokładowy
- 4 poduszki powietrzne
- Alufelgi
- Welurowa tapicerka
- 2 podłokietniki
- Kierownica wielofunkcyjna obszyta skórą
- Radiotelefon Philips CCRT700 + 8 głośników BOSE
Jak już mówiłem samochodzik spisuje się bardzo dobrze, oby tak zostało
A oto kilka fotek, nie są najlepszej jakości ze względu na kiepską pogodę, jaka panuje od kilku dni w Suwałkach, ale obiecuję że dorzucę lepsze fotki.
FOTO
FOTO
FOTO
FOTO
FOTO
FOTO
POZDRAWIAM
[A] - Serek - 2,0 DTI Edition, 101 KM, 2000
[A] - Serek - 2,0 DTI Edition, 101 KM, 2000
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 19:51 przez Serek, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki, dzięki wszystkim za miłe słowa.... Jutro postaram się wrzucić kilka nowych zdjęć, ponieważ planuję małe mycie (o ile będzie pogoda). Pozdrawiam.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
A o to obiecane zdjęcia
--scalone--
Zafira dziś stanęła na polskich "blachach" (nareszcie). Wygląda jeszcze lepiej . W tygodniu postaram się dorzucić jeszcze kilka zdjęć.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
A o to obiecane zdjęcia
--scalone--
Zafira dziś stanęła na polskich "blachach" (nareszcie). Wygląda jeszcze lepiej . W tygodniu postaram się dorzucić jeszcze kilka zdjęć.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 23:06 przez Serek, łącznie zmieniany 1 raz.