Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No życie uważasz dmuchasz itp potem chwila roztargnienia zamyślenia lu zmęczenia no i.... Łukasz przykro mi ze Tobie to się akurat stało Oby wszystko skończyło się w rozsądnych pieniądzach....Czy miałeś AC?
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Łukasz współczuje no ale wypadki chodzą po ludziach. Najważniejsze że da się auto naprawić a za parę lat będziesz zaliczał całą sytuacje do wspomnień motoryzacyjnych.
Witam panowie i panie tak wiec uzupelnie teraz relacje z ostatnich wydazen ktore mialy miejsce. W koncu odzyskalem laptopa takze moge wszystko uzupelnic.
Dawno nic nie dodawałam. Więc trzeba coś napisać. Zacznę tak biednemu to zawsze wiatr w oczy jak nic się nie działo człowiek odłożył trochę grosza to się zepsuło prawdopodobnie zamek centralny albo gdzieś wiązka poszła bo nie mogłem zamknąć drzwi pilotem a ż klucza tylko drzwi od kierowcy. Czekam na wieści więc później dam znać co i jak.