Ostatnio ten sprzedający bardzo szybko sprzedaje pojazdy, być może są na tyle dobre, że warto się zainteresować jego kolejnym pojazdem:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-op ... xtor=SEC-8
Opel Zafira Opel Zafira B OPC SPORT 1.9 CDTI 150KM z Niemiec
Moderator: Tunio999
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Opel Zafira Opel Zafira B OPC SPORT 1.9 CDTI 150KM z Niemiec
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Gdyby to był słupek w środku to jeszcze OK, ale zewnętrzna warstwa to masakrycznie ktoś przepolerował, claru prawie nic tam nie zostałoFlora pisze:58µm lakieru to trochę mało
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Ja oglądając zafirę B, miernik w jednym miejscu pokazał 40 zaczynał już prześwitywać podkład.
W obecnej ZA którą kupiłem słupki mają po 70, a na samochodzie 140-160, więc tamta wartość lakieru, jest masakrycznie niska i bym się poważnie zastanowił, bo dla blachy, to nic dobrego.
A tak na marginesie, przednie fotele pasowałyby od ZB do ZA? bo mam niemal identyczne.
W obecnej ZA którą kupiłem słupki mają po 70, a na samochodzie 140-160, więc tamta wartość lakieru, jest masakrycznie niska i bym się poważnie zastanowił, bo dla blachy, to nic dobrego.
A tak na marginesie, przednie fotele pasowałyby od ZB do ZA? bo mam niemal identyczne.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2016, 15:16 przez Skasowany użytkownik 21152, łącznie zmieniany 1 raz.