Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja przez najbliższy czas będę testował "Nasze" Niemieckie Dębica Frigo HP2, nie doczytałem się żadnych opinii zobaczymy jak sobie będą radzić. Tabelka jest obiecująca C/B
od chłopaków ze starej branży wiem tylko, że bardzo dobrze się sprzedaje i klienci nie narzekają i ponoć nie głośna jak wskazuje na to bieżnik.
Czas i duże śniegi pokażą
Koledzy mam pytanie mogę sobie kupić koła z vectry b 6J 5x110 15 et 49 opony na nich są 205/60/15 letnie czy jeśli je założę to nie będzie nigdzie obcierać przy skrętach i nie będzie za bardzo przekłamywać wskazań licznika ? dzięki za pomoc pozdrawiam
smerw4 pisze:Koledzy mam pytanie mogę sobie kupić koła z vectry b 6J 5x110 15 et 49 opony na nich są 205/60/15 letnie czy jeśli je założę to nie będzie nigdzie obcierać przy skrętach i nie będzie za bardzo przekłamywać wskazań licznika ? dzięki za pomoc pozdrawiam
Et 49 nie jest dobrym pomysłem do zośki. Koło będzie za głęboko schowane w nadkolu.
Witam poczytałem poczytałem ale nie znalazłem klarownej odpowiedzi a wiec czy felgi 3x 19 5x110 et42 8cali i 1x 19 5x108 et42 8cali będą pasować do opc myśle żeby na to jedno koło zastosować dystans zmieniający rozstaw a z drugiej strony o tyle samo tylko dystans poszerzający dać. Jak myślicie zda to egzamin?
to są na pewno identyczne wzorem felgi ??
Na upartego nie musisz zakładać dystansu ale śruby pływające, tylko nie te najtańsze i częste sprawdzanie czy się nie popuściły.