Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przeszukałem całe forum ale nie mogłem znaleźć tematu..
Sprawa ma się następująco, musiałem podłączyć się do kompuera... zdjąłem klapkę... no i cosik mi wpadło za gniazdo... i leży na dole... :-( to jest głębokość ok 30cm wąsko więc łapy nie włożę...element plastikowy, więc magnes odpada...
Jak się tam dostać?? Jak zdjąć osłonę od strony pasażera??
Ja też mam tam Elm'a ... i co najlepsze, jak tylko mi tam wpadł, to zamówiłem u Chinczyków Endoskop do androida ... z 5-cio metrowym kablem, jak przyjdzie to zacznę poszukiwania ... może kabla starczy ...
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 17:04 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uff a myślałem że to tylko ja taka łamaga hahaha.
Endoskop z takim fajnym chwytakiem był w lidlu kiedyś... Się nad nim zastanawiałem..ehhh ale nie wziąłem... Teraz z pewnością kupię!!
E tam Elm to już u niejednego tam był, ja swojego wyciągnąłem tak jak napisał Bodek i zaraz za gniazdem wkleiłem ściankę z kartonu. Teraz już nic nie wpadnie
Wpadła mi spinka od mocowania kieszeni popielniczki i za nic nie mogę jej znaleźć. Popielniczka trzymała się na jednej. Z tego co widzę w sklepach internetowych nie ma takiej jak była u mnie. Podejrzewam że mogła być nieoryginalna.. Czy ktoś może podesłać zdjęcie lub jakiś nr gdzie mogę te spinki kupić?