[A] - Cray123 - 2.0T OPC '04 Arden Blue
-
Cray123
Dawid, diody kupowałem w ledikierze, tak jak sam doradziłeś (co ciekawe na robioną przez nich zarówke R5 daja 4 lata gwarancji), panel rozebralem sam, a przelutowywal to wszystko w kupe znajomy elektryk/elektronik
dzięki Michał, na wiosne bede miał zabawy z resztą deski i z zegarami, czyli wydarcie jej cale, ale tam już z tego co wiem ida zwykle zarówki, a nie diody, wiec powinno być łatwiej
-
Cray123
-
Cray123
No i jest największa przesyłka do Zosi, dla niektórych to pewnie krok wstecz, ale mi ten tył nie pasował, brakowało mu czegoś i tym czymś był chyba własnie wydech z drugiej strony, może jeszcze bedzie pod autem w tym roku
Orginalny Remus z wyjściem na drugą strone TYP 1070

Musze tylko zmajstrować wieszak do podłogi i będzie cacy, a jak się nie przezwyczaje do tych kominów to może zmiana końcówek na okrągłe, pojedyńcze albo na ZB OPC look :>
Orginalny Remus z wyjściem na drugą strone TYP 1070

Musze tylko zmajstrować wieszak do podłogi i będzie cacy, a jak się nie przezwyczaje do tych kominów to może zmiana końcówek na okrągłe, pojedyńcze albo na ZB OPC look :>
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt:
-
Cray123
-
Cray123
Wydech udało się zamontować jeszcze w starym roku
Tak to wygląda obecnie po lepszym, gorszym umyciu auta z soli
Prawa strona jest jeszcze do obniżenia, ale póki co niech jedzi
Po ściągnięciu starego wydechu odpalilem auto no i najchetniej to bym bez żadnego końcowego ją zostawił, ale może zrobienie przelotu coś poprawi ten dzwięk
Tak to wygląda obecnie po lepszym, gorszym umyciu auta z soli
Prawa strona jest jeszcze do obniżenia, ale póki co niech jedzi
Po ściągnięciu starego wydechu odpalilem auto no i najchetniej to bym bez żadnego końcowego ją zostawił, ale może zrobienie przelotu coś poprawi ten dzwięk
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt: