Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich forumowiczów, wiem że to temat stary jak świat ale parę dni temu kupiłem Zośkę i niestety nie mam pełnego BC czy jest ktoś w okolicach Białegostoku kto posiada odpowiednie oprogramowanie żeby autko pozywało spalanie chwilowe itp.
Z góry dziękuje
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witam i przyłączam się z prośbą o kontakt do kolegi drahe . Chciałbym aktywować BC ,zmienić ustawienie świateł i poprawić w mojej Zosi co tylko się da .
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witam Szukam kogoś z okolic Krapkowic lub Opola do odblokowania komputera w Astrze H, wyświetlacz BID. Na tą chwilę po naciśnięciu na BC pokazuje się napis no function. Posiadam Car-pass. Ktoś coś??? Z góry dziękuję za pomoc
Ostatnio zmieniony 20 sty 2017, 01:42 przez happytommy, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Niedawno kupiłem zafirę 1,9 100 km 2007r. Chciałem spróbować aktywować komputer ale fachowiec powiedział mi że nie da rady. Powiedział mi że jest fachowiec w Radomiu koło ronda jak się jedzie na Warszawę ale dokładnego adresu nie zna. Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie?
Jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego. Pozdrawiam.
mam pytanie zeby odblokowac bc aby pokazywal spalanie to jest potrzebny car-pass ??
nieposiadam tego kodu
a komputer pokauje mi inne parametry ale nie spalanie
Kumaty elektronik wyciagnie kod za około 50zl choć ceny są zróżnicowane.
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
witam
mam pytanie
byłem odblokować bc żeby pokazywał spalanie itd
mam 3 linie na wyswietlaczu data fala radiowa i np zuzycie paliwa chwilowe zuzycie
zmieniam parametry lewym pokrętłem w kierownicy, wczesniej jeszcze miałem date przed aktywowaniem komputera jak mam powrócić zeby pokazywało znowu date . Date pokazuje tylko przez chwile jak przekrece kluczyk
jeszcze jedno opcja zasieg to pokazuje ile przejechałem czy ile zostalo do przejechania mi wartość się powieksza
pozdr