jest macher od takich rzeczy u nas w okolicywojtowca pisze:O kurcze, ja też tak chcę!!!
[A] - szary - Zafirka szarego 1.8 2003 r
-
szary
-
Crazy
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
W mojej z 2001r udało się zmienić na turecki i jest j. Polski.Crazy pisze:Nie wiem czy to też nie jest zależne od wersji MIDa i po którymś roczniku tylko.
Dowiesz sie kolego czym Ci gość to robił PL język?
Jak coś to Tech2 jest do zalatwienia
-
szary
Crazy, dokładnie tech2.
A co do rocznika to widać że różnie z tym bywa. Teoretycznie, powtarzam teoretycznie język da się zmienić tylko w poliftach , ale jak widać na przykładzie Mateusza to da się też to zrobić w przedliftach.
Co do wersji MID'a wczorajszy macher powiedział że z tymi zwykłymi MID'ami to nie ma problemu , ale za to więcej zabawy jest z tymi kolorowymi wyświetlaczami.
A co do rocznika to widać że różnie z tym bywa. Teoretycznie, powtarzam teoretycznie język da się zmienić tylko w poliftach , ale jak widać na przykładzie Mateusza to da się też to zrobić w przedliftach.
Co do wersji MID'a wczorajszy macher powiedział że z tymi zwykłymi MID'ami to nie ma problemu , ale za to więcej zabawy jest z tymi kolorowymi wyświetlaczami.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2016, 08:57 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
ryba1, u nas jest kolega Volf
On ma Techa i zapewne da rade ogarnąć temat języka.
On ma Techa i zapewne da rade ogarnąć temat języka.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2016, 15:06 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
szary
Sumik, Volf na pewno da radę. Kiedyś z nim już o tym rozmawiałem ale okazało się że Radom mam bliżej 
Crazy, a w ZB to OPcom sobie da radę. Wiem bo wujaszkowi zmieniałem, nawet BC da się uruchomić z rożnymi wariantami wyświetlania.
Crazy, a w ZB to OPcom sobie da radę. Wiem bo wujaszkowi zmieniałem, nawet BC da się uruchomić z rożnymi wariantami wyświetlania.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2016, 10:29 przez szary, łącznie zmieniany 2 razy.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
raczej chodziło mi o gościa który jest na miejscu do którego czasami śmigam z pierdołami na TECH-a.do Sosnowca też nie ma daleko ale po co mam tam jechać jak mam 5-10km ode mnie gościa i nie jest drogi jak inny którzy mają TECH-aSumik pisze:ryba1, u ns jest Volf
-
Crazy
- ryba1
- Zafiromaniak
Bo klimatronik blokuje.mi przy zwykłej klimie jest polskiCrazy pisze:Wiem bo zmieniałemszary pisze:Crazy, a w ZB to OPcom sobie da radę. Wiem bo wujaszkowi zmieniałem, nawet BC da się uruchomić z rożnymi wariantami wyświetlania.Tylko w GIDzie nie każdej wersji jak zmienisz na PL to wróci i tak angielski po wyciągnięciu kluczyka i włożeniu spowrotem
-
Crazy
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- ryba1
- Zafiromaniak
ZB co za tym idzie AHCrazy pisze:Mowa o ZA czy ZB ?ryba1 pisze:Bo klimatronik blokuje.mi przy zwykłej klimie jest polski