[C] - ememsik - Zafira C Cosmo 2012 EcoFlex 1.4 140KM
-
ememsik
Noo i musimy jeszcze coś domówić.. wywiało
Może ktoś coś pomoże w tym temacie - używanych lusterek
Wątek tu odnośnie lusterek
Lusterka oba sprawne i nic im nie dolega tylko prawe się "rozebrało" :>

Prawe..... golusie
Lewe kompletne

Może ktoś coś pomoże w tym temacie - używanych lusterek
Wątek tu odnośnie lusterek
Lusterka oba sprawne i nic im nie dolega tylko prawe się "rozebrało" :>
Prawe..... golusie
Lewe kompletne

Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 18:42 przez ememsik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ememsik
Wiesz.. może niekoniecznie.... właśnie przed chwilą domacaliśmy się na kablu [lusterko-drzwi]Sumik pisze:Co za naród. Kroją co popadnie...
widnieje 2013 rok
myślę że poprzedni właściciel wymieniał lusterko...
ktoś może mu z glana przywalił... jak przypomniał mi Jarek jak pod szpitalem Poldkiem naszym parkował a w tym czasie mu skopali lusterka
fakt faktem ... "gołe" lusterko tak.. hmmmm zimą zimno .. i jeszcze drzwi zamokną
szkoda by
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 19:10 przez ememsik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
No wiesz, czasami części odpadają. Zdarza się. No ale nie od dziś macie Zośkę i akurat teraz się to zdarzyło.
To tak jak kiedyś mojej żonie w Corsie chciałem wymienić żarówkę w oświetleniu rejestracji. Po schyleniu się ku mojemu zdziwieniu ukazała się jedynie oprawka ze spaloną żarówką. Nikt mi nie powie że sama odpadła. Po prostu ktoś zaje... Pojechałem do ASO i za 18,23 kupiłem nową z oprawką i żarówką.
To tak jak kiedyś mojej żonie w Corsie chciałem wymienić żarówkę w oświetleniu rejestracji. Po schyleniu się ku mojemu zdziwieniu ukazała się jedynie oprawka ze spaloną żarówką. Nikt mi nie powie że sama odpadła. Po prostu ktoś zaje... Pojechałem do ASO i za 18,23 kupiłem nową z oprawką i żarówką.
-
ememsik
-
czarekcw
Jak kradną kołpaki warte 30zł w Biedronce to już nic mnie nie zdziwi... Aczkolwiek takim to ręce należy ucinać.
Tu taniej http://czesci.marimex.com.pl/oc/index.p ... l&page=371
A lakierowanie ładnie liczą
. Szukać używki lub kupić nowe i na razie nie lakierować, może jeszcze po zimie coś dojdzie 
Tu taniej http://czesci.marimex.com.pl/oc/index.p ... l&page=371
A lakierowanie ładnie liczą
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 19:26 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ememsik
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
ememsik
-
ememsik
Przyszło lusterko .. lakier.. ten sam
zaślepka podstawy super pasuje.... jelegancko
za całe 175 zł z kw
Tylko nie wiem czy to dobry pomysł chcemy przykleić tą zaślepkę do szkieletu metalowego lusterka, ale tak punktowo. Mamy taki klej superaśny w tubie jak sylikon. Obie przykleimy tak delikatnie. Co wy na to?
Bo to chyba było zajumane
W wolnej chwili strzelę fotki (padam na pyska
) .. bo już kołpaki założone w sylwestra, nowa wycieraczka na tylną szybę, uzupełniony ZESTAW WYMIANY KOŁA .. (Crazy pozdrawiam).. autko umyte wypucowane
a i gumowe wycieraczki
... chłopaki wiszę Wam po piwie za radę... bez tego byłby błotny marakesz w Perle (podjazd żwirowo piaskowy, w budowie - kostka czeka przesunięty termin na wiosnę)
Odpocząć
zaślepka podstawy super pasuje.... jelegancko
za całe 175 zł z kw
Tylko nie wiem czy to dobry pomysł chcemy przykleić tą zaślepkę do szkieletu metalowego lusterka, ale tak punktowo. Mamy taki klej superaśny w tubie jak sylikon. Obie przykleimy tak delikatnie. Co wy na to?
Bo to chyba było zajumane
W wolnej chwili strzelę fotki (padam na pyska
a i gumowe wycieraczki
Odpocząć