Na jakiej pozycji masz tam włączniki: jak na neutralu to świeci się tylko przy otwieraniu drzwi, a reszte to sam ustawiasz czy ma swiecic caly czas czy tez w ogóle ---moze to jest przyczyna
Wymiana lamp przednich na xenony
-
Lorry
-
Jamborski Dariusz
dzięki z góry za porady a co do lampki to dochodzi prąd więc już zamówiłem w ASO więc na dnia będe miał 
--scalone--
co do tych błędów przez Xenony to po wymianie na te wcześniejsze światła to błędów nie było i postanowiłem założyć jeszcze raz Xenony i okazało się że błędów niema na wyświetlaczu więc nie wiem czemu wcześniej mi wyskakiwały. za jakiś tydzień założe jakiś legalne więc nie będzie pewnie problemów
//edytujemy posty, gdyż nie fajnie jest pisać jeden pod drugim //BajBus
--scalone--
co do tych błędów przez Xenony to po wymianie na te wcześniejsze światła to błędów nie było i postanowiłem założyć jeszcze raz Xenony i okazało się że błędów niema na wyświetlaczu więc nie wiem czemu wcześniej mi wyskakiwały. za jakiś tydzień założe jakiś legalne więc nie będzie pewnie problemów
//edytujemy posty, gdyż nie fajnie jest pisać jeden pod drugim //BajBus
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 21:18 przez Jamborski Dariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ADAMO_16
Odświeże temat- kolega zakupił do Golfa V lampy ksenonowe i założył prawie bez problemu ( coś w wtyczkach zmieniał, chyba kolejność kabelków ) Czy taka mozliwość jest także w zafirce? Czy wystarczy zakupić lampy, zderzak i zamontować? Może ktoś już taki temat przerabiał i ma doświadczenie w tym temacie 
-
Lorry