[I] chabretti V50 136 narwanych łosi - szwedzkie ferrari
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Krzysku spóźnione ale szczere gratulacje z zakupu, sam rozwazalem V50 i wg mnie było dla nas za male, nie brakuje ci miejsca w porownaniu do Zafiry ?
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Crazy pisze:Wierzymy
DziękiWojti pisze:Ale licznik bije he he
Dzięki.Luko pisze:Krzysku spóźnione ale szczere gratulacje z zakupu, sam rozważałem V50 i wg mnie było dla nas za małe, nie brakuje ci miejsca w porównaniu do Zafiry ?
Miejsca jest mniej, ale komfort jazdy dużo większy. Fotele mega wygodne. Ostatnio żona nawet stwierdziła że Zośką się fajnie jeździło ale Łosiek wygodniejszy. Minus tego wszystkiego to przy moim wzroście 190 ciężko się wsiada. Przeważnie sam jeżdżę to daje radę a we troje na wakacje to spoko.
Wszystkie moje samochody co do tej pory miałem to największy sentyment mam do Zośki. Łosiek pracuje na zaufanie Na razie pozytywnie nasza współpraca wygląda. Podoba mi się to że jest to prosty samochód praktycznie wszystko się rozkłada i składa jak klocki lego. No i w środku ma to co powinien bez zbędnych pokręteł i guziczków.
No i przy lepiej się zachowuje przy podmuchach bocznych
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
90 - nie za duży jak do takiego autkachabretti pisze:...... aku 90Ah i daje rade
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- chabretti
- Zafiromaniak
- Kontakt:
Tez mi się wydawało na początku że spory, tylko później okazało się że mam webasto Jakoś nie mogę załapać jak go ustawić (pewnie musiałbym wszystko na manual przestawić) ale startuje zaraz po uruchomieniu silnika i zanim rozprawie się z szybami to w środku już ciepełko wiejeBodek pisze:90 - nie za duży jak do takiego autkachabretti pisze:...... aku 90Ah i daje rade
- chabretti
- Zafiromaniak
- Kontakt:
Żeby nie było że nic się nie dzieje i z Łosiem mamy się dobrze :-D to w miedzy czasie było porzadek, tankowanie, zawitała osłona pod silnik, znowu tankowanie, od czasu do czasu na myjni i porzadek a ostatnio zawitał uchwyt na telefon.
Uchwyt został nabyty drogą kupna w tym oto sklepie Musze przyznać że fajna sprawa bo nie trzeba sięgać do szyby tylko jest dosłownie pod ręką.
A to to wygląda. No nie miałem drugiego telefonu pod ręką żeby zrobić zdjęcie to w uchwyt zawitało lokowanie produktu.
Uchwyt został nabyty drogą kupna w tym oto sklepie Musze przyznać że fajna sprawa bo nie trzeba sięgać do szyby tylko jest dosłownie pod ręką.
A to to wygląda. No nie miałem drugiego telefonu pod ręką żeby zrobić zdjęcie to w uchwyt zawitało lokowanie produktu.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
Zmieniłeś grilla na cały czarny, czy mi się wydaje
Czarny jest
Czarny jest
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.