Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U mnie tej wisienki jeszcze brakuje , ale kto wie, czas pokaże
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Sól jest wszędzie, sam widzę po swojej Zosi i póki nie znajdę garażu to musi też tak wyglądać. Znaczek pierwsza klasa, dobrze wygląda na odpowiednim grillu. Co do czujnika deszczu - nie wiem czy to w Zosi się sprawdzi w związku z układem wycieraczek typu "książka" (tak to nazywam, bo jak patrzę na nią z balkonu to szyba wygląda jak otwarta książka), musiałbyś czujkę zamontować przed własnymi oczami lub pasażera... w standardowym układzie wycieraczki pracują w okolicy pod lusterkiem i tam jest najlepsze miejsce... Jedyne co mi przychodzi do głowy to instalacja czujki w prawym/lewym górnym rogu szyby gdzie docierają wycieraczki - pod warunkiem, że wycieraczki są w dobrym stanie
Suma sumarum - dobrze działasz i dawaj relację jak zainstalujesz ten wynalazek
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
szary pisze:kacza1982, znalazłem też inne dobre miejsce na czujnik ale o tym dopiero jak zamontuję
Pewnie gdzieś na dole z lewej lub z prawej strony Miałem podobny problem z montażem rejestratora, bo w aucie z standardowym układem wycieraczek bez problemów montuje się za lusterkiem i nie przeszkadza i "widzi" dobrze, a w Zosi musiałem umiejscowić bardziej z boku