Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meriva po ubiegłotygodniowym zderzeniu https://zapodaj.net/c48cfbe43cdc9.jpg.html
Wczoraj zakupiłem ładniejszy tylny zderzak od wersji OPC .
W planach była już sprzedaż i kupno większej Zafiry ale chyba jednak zostanie Meriva w którą planuje doinwestowac ,na wiosnę wycinam chwasta-dpf plus zaślepka EGR i robię chiptuning tak do 150 Km żeby auto w końcu jeździło plus kilka zmian kosmetycznych
Ostatnio zmieniony 12 sty 2017, 22:52 przez violator, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylny zderzak kosztował mnie 270zł z przesyłka i jeszcze sprzedający obiecał zwrot 50 zł bo trochę jest uszkodzony ale i tak raczej planuje jego całe malowanie wiec się wyprostuje przegięcie i pomaluje i będzie cacy .
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Klapa nie dzisiaj przyjechała i już założona tylko coś nie działało zamykanie, ciemno było już jak z kumplem ja montowalismy ,może wtyk był zasniedzialy,chyba że coś jest popsute to przełoże ze starej .