[B] - czarekcw - 1.9 CDTI 150+ Cosmo 2006r
-
Flora
-
czarekcw
W przyszły weekend to spróbuję zrobić ale i tak światła to porażka- jak pojeżdżę CR-V III gen z xenonem to nie chcę wsiadać do swojego
. Trzeba będzie mocno zastanowić się w jaką stronę pójść (albo soczewki LED/Biled lub soczewka pod xenon 25W aby nie trzeba było montować sprysków i poziomowania).
Auto po wymianie simeringów na półosiach- w poniedziałek przed pracą pójdę do garażu i zerknę czy jest w końcu sucho.
Mam takie pytanie- jaki powinienem mieć parkotronik? Bo tylko mi wydaje sygnały dźwiękowe z głośnika z przodu lub z tyłu, nie mam graficznej wizualizacji auta. Tak powinno być?
Auto po wymianie simeringów na półosiach- w poniedziałek przed pracą pójdę do garażu i zerknę czy jest w końcu sucho.
Mam takie pytanie- jaki powinienem mieć parkotronik? Bo tylko mi wydaje sygnały dźwiękowe z głośnika z przodu lub z tyłu, nie mam graficznej wizualizacji auta. Tak powinno być?
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
czarekcw
-
czarekcw
Wyjeździłem AR 6400 i spektakularnych efektów nie zauważyłem hmm, spalanie na postoju jak było wysokie (0.9l) tak dalej jest.
Auto ogólnie jeździ, dziś dostałem paczkę dzięki koledze Crazy ale również urwała mi się do końca dokładka zderzaka (uszkodzona przez kota), cóż trzeba będzie poszukać.
Ale co do paczki:
- 2x uszczelki lamp do polifta
- taśma mocująca apteczkę
- spryskiwacze od Insigni
- wkłady żarówek do polifta
- taśma pod tablicę rej
Uploaded with fotem.pl
Tak więc zbroję się na wiosnę
Auto ogólnie jeździ, dziś dostałem paczkę dzięki koledze Crazy ale również urwała mi się do końca dokładka zderzaka (uszkodzona przez kota), cóż trzeba będzie poszukać.
Ale co do paczki:
- 2x uszczelki lamp do polifta
- taśma mocująca apteczkę
- spryskiwacze od Insigni
- wkłady żarówek do polifta
- taśma pod tablicę rej
Uploaded with fotem.plTak więc zbroję się na wiosnę
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 23:28 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czarekcw
No i długo nie nacieszyłem się- prawdopodobnie alternator już siada. Zaczyna popiskiwać z okolicy tegoż osprzętu a raz z rana po odpaleniu auto dziwnie przez 15 sekund chodziło- jakby stawiało opór lub szwankowało ładowanie (było słychać falowanie obrotów i dziwne odgłosy). Będę się kłócił bo po pół roku i 4 tyś km przebiegu alternator po regeneracji powinien być sprawny.
-
czarekcw