Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktoś interesował się z Was modułem pepas: http://www.pepas.cz/projekty/opel-mkj-cz/
Czy ktoś byłby nim zainteresowany? Bo możliwe, że będę chciał taki sobie zakupić.
Może udało by się dostać jakiś rabat gdyby było nas więcej do kupna.
Moduł ten współpracuje z wyświetlaczem gid i cid.
Cena za jedną sztukę 120 euro.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2017, 20:09 przez amakuch1986, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja bylbym zainteresowany. Tylko mowisz o module komfortu czy o module video? Bo jak pracuje z wyswietlaczem to chyba ten drugi. Zapytaj jaka cena za jeden i drugi.
Chodzi o to, że modułem steruje się poprzez wyświetlacz i ciężko zrobić to na innych niż GID i CID. Niestety moduł ten wykorzystuje funkcjonalność telefonu, co znaczy, że działa średnio gdy w samochodzie jest UWA.
Dużo czytałem o tym module na innych forach i rozmawiałem z gościem który miał kontakt z autorem. Jedno co nas wszystkich blokowało to cena - czech za bardzo nie chciał zejść z tych 120 euro a spolszczenie oferował dopiero po zamówieniu kilkudziesięciu sztuk. Temat powraca jak bumerang i zawsze cichnie. Taj jak napisał Flora jak ma się uwa to z moich informacji po podpięciu modułu przestaje się komunikować.
Ja nie mówie że za free. Doceniam wkłąd pracy i posiadaną wiedzę żeby ogarnąć coś takiego. Jednak uważam że to troszkę za dużo jak za taki modul. Gdyby kosztował w granicy 500 zł to jeszcze bym się zainteresował.
Moduł komfortu podszywa się pod UWA, dlatego trzeba skonfigurować CAN tak jakby występował.
Z tego co widziałem, moduł wideo przełącza się/konfiguruje przez dłuższe przytrzymanie przycisku rozłączania na kierownicy, więc również będzie się to gryzło z UWA.