Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Planuje kupic cos takiego jak w linku link
Teraz mam CD 70 navi.
Co mi będzie pokazywał ekranik gdy zrobie zamiane?
Czy sterowanie z kiery będzie działało? Jeśli nie to co trzeba dokupic by tak było.
nie widze w tym zestawie modułu can bus, wiec nie wiem czy ekranik cos bedzie ci pokazywal
jesli posiada ten modul w zestawie to bedzie ci dzialac wszystko poza ukrytym menu (trzymajac dluzej przycisk settings)
przyciski z kiery mozesz konfigurowac dowolnie w radiu.
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Pomoze ktos?
Kupilem radio Pioneer AVH-170DVD.
Kupilem tez adapter z aukcji klik
U mnie jest cd70. Podpinam wszystko metoda plug n play i radio nie dziala.
kimapita pisze:
Sprawdź czy na pewno dobrze dopiąłeś. Te kostki trzeba bardzo mocno dopiąć i dociągnąć takim specjalnym zaciskiem, spróbuj mocno wcisnąć jedną w drugą. Miałem podobnie u mnie pomogło użycie siły..
Mam Zośkę B z radiem CD70 i planuję założyć radio 2DIN na Androidzie. Nie chciałbym jednak stracić na jakości dźwięku (a najchętniej to polepszyć ).
Doczytałem, że to nowe ma 2x45W, ale nie mogę doczytać ile ma fabryczne.
Ktoś pomoże?
Każde radio będzie grało inaczej. Nie można odpowiedzieć jednoznacznie na pytanie o jakość dźwięku radia z Androidem. Znajdź konkretny model, który Cię interesuje i poszukaj dokładnej specyfikacji oraz recenzji. Jeżeli nawet podzespoły będą dobrej jakości to przy źle zaprojektowanej sekcji zasilania w glosnikach będzie sieczka.
Flora pisze:Każde radio będzie grało inaczej. Nie można odpowiedzieć jednoznacznie na pytanie o jakość dźwięku radia z Androidem. Znajdź konkretny model, który Cię interesuje i poszukaj dokładnej specyfikacji oraz recenzji. Jeżeli nawet podzespoły będą dobrej jakości to przy źle zaprojektowanej sekcji zasilania w glosnikach będzie sieczka.
Z tego niestety wynika, że to całkowita loteria - na Alliexpress jest spory wybór tych radyjek - od 170euro do hohoho a nawet i więcej. Zapewne nie zawsze cena przekłada się na lepszy dźwięk. Najlepszą rekomendacją będzie wskazanie linku d radia, które ktoś u nas już założył.