Rośnie młode pokolenie zafiromaniaków
[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
Maćku
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ogólnie Janku 200 zł prostowanie krzywe były 3 sztuki malowanie 300zł jakość pomalowania proszkowego hmmm jedna już na reklamacji jest i będzie robiona jeszcze raz, jest parę rzeczy które mnie zirytowały no, ale za taka cenę cudów się też nie spodziewałem.
Ignac odkręcał śrubki ( palił się do tej roboty nawet je umył sam) ja popuszczałem on odkręcał wkręcałem je sam, bo zasyfili mi gniazda na śrubki i wolałem je sam wkręcić by gwintu nie zjechać...
Teraz jeszcze opony wentyle i dekielki nowe pozostaje mi zakupić do alusów... na jesień planuję przerobienie wnętrza na OPC i flokowanie zobaczymy co się uda wykonać na ten rok, bo na przyszły chcę już brać się za mechanikę
Ignac odkręcał śrubki ( palił się do tej roboty nawet je umył sam) ja popuszczałem on odkręcał wkręcałem je sam, bo zasyfili mi gniazda na śrubki i wolałem je sam wkręcić by gwintu nie zjechać...
Teraz jeszcze opony wentyle i dekielki nowe pozostaje mi zakupić do alusów... na jesień planuję przerobienie wnętrza na OPC i flokowanie zobaczymy co się uda wykonać na ten rok, bo na przyszły chcę już brać się za mechanikę
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
-
Maćku
- Zafiromaniak
Wczoraj odebrałem czwartą alufelgę z reklamacji i proszę palili się do roboty Ignaś mimo chory to dziarkso wkręcał śrubki, a Aśka jak to ona próbowała dekielki zakładać, ale nie szło jej to zbytnio

Teraz oczekiwanie na opony i wykonanie nowych indywidualnych dekielków... na Kwiecień mam wizytę u tapicera by ocenił przetarcia na fotelu i ewentualne zastąpienie go materiałem ze starych foteli...
Zośka ostatnio wykazuje jakieś bolączki otóż przy skręcaniu na lewarku biegów odczuwam puknięcia i zastanawiam się czy nie mam luzów na przegubach
P.S: Cieszą ojca takie dzieci mali motomaniacy i chęci pomocy na lato będzie dużo pomocy przy aucie i będzie wesoło przynajmniej

Teraz oczekiwanie na opony i wykonanie nowych indywidualnych dekielków... na Kwiecień mam wizytę u tapicera by ocenił przetarcia na fotelu i ewentualne zastąpienie go materiałem ze starych foteli...
Zośka ostatnio wykazuje jakieś bolączki otóż przy skręcaniu na lewarku biegów odczuwam puknięcia i zastanawiam się czy nie mam luzów na przegubach
P.S: Cieszą ojca takie dzieci mali motomaniacy i chęci pomocy na lato będzie dużo pomocy przy aucie i będzie wesoło przynajmniej
Ostatnio zmieniony 08 lut 2017, 07:12 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
misio
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 01:28 przez misio, łącznie zmieniany 2 razy.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
Maćku
- Zafiromaniak
2 dni temu Kuna albo kocicho potraktowało mi bardzo nie ładnie wygłuszenie maski u Zośki

Po poszukiwaniu używki której nie znalazłem, postanowiłem wykorzystać dojścia do materiałów klimatyzacyjnych i wentylacyjnych i za bezcen dorwałem takie cudo jak tylko zostanie mi z roboty uzupełnię po całości wygłuszenie teraz obecnie wygląda ten sposób

Po poszukiwaniu używki której nie znalazłem, postanowiłem wykorzystać dojścia do materiałów klimatyzacyjnych i wentylacyjnych i za bezcen dorwałem takie cudo jak tylko zostanie mi z roboty uzupełnię po całości wygłuszenie teraz obecnie wygląda ten sposób

Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 15:32 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT