Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jak ja taką (no, prawie) kupiłem, to wydałem jeszcze dodatkowo na:
- roletę bagażnika - 270 zł
- rynienkę z tworzywa do bagażnika - 80 zł
- kosz na koło zapasowe i koło zapasowe - 360 zł (u mnie był zestaw naprawczy - a to do roweru sobie można zastosować)
tu jeszcze opłaty dochodzą, podatek, rejestracja ... plus startowe części i płyny (rozrząd, olej, filtry, płyn chłodniczy, hamulcowy, czynnik chłodniczy); koniecznie pod komputer diagnostyczny ... kolejna kasa na opony letnie ... faktycznie warto tyle kasy wypakować ? Z umową zapewne na Helmuta ? Ja bym się nie pchał ...
Ja szukałem, szukałem i w końcu kupiłem w dixi-car w Raszynie. Zapłaciłem trochę więcej, ale: możesz się targować, pewne pochodzenie auta, pełna historia z ASO, faktura od krajowego przedsiębiorcy, wracasz do domu na kołach ...
Jest jeszcze klubowicz Andrzej - też ma pewne auta, bez picowania i i ściemy.
Wieża pisze:
Ja szukałem, szukałem i w końcu kupiłem w dixi-car w Raszynie. Zapłaciłem trochę więcej, ale: możesz się targować, pewne pochodzenie auta, pełna historia z ASO, faktura od krajowego przedsiębiorcy, wracasz do domu na kołach ... pozdrv