Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dokładnie w RECu
Ciekaw jestem jak to jest w ZB bo VC tylko polifty obslugiwały
Ostatnio zmieniony 14 lut 2017, 20:45 przez Crazy, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
1. klikamy diagnostyka / rok auta / model auta
2. Nadwozie
3. wybieramy REC
4. Programowanie
5. wybieramy „Konfigurowanie wariantów programu” (wpisujemy Security Code)
6. w wierszu „Funkcja ostrzegawcza świateł hamowania” zmieniamy na „Występuje”
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Crazy pisze:6. w wierszu „Funkcja ostrzegawcza świateł hamowania” zmieniamy na „Występuje”
O widzisz ułatwi to sprawę kiedyś pamiętam wchodziłem w ta funkcję ale nie miałem pojęcia że Zafira ma światła hamowania awaryjnego, mogli to po ludzku sformułować.
fredas,
Nie które rzeczy tak z pamięci ciężko powiedzieć a jak masz lapka przed oczami to nagle się wszystko przypomina
W zakładce EHU nie mam opcji "Konfiguracja Wariantów Programu", mogę tylko zmieniać indeksy kodów.
Czy to oznacza że moje CD70 nie obsługuje Twin Audio?
Posiadam UHP bluetooth i odkryłem że posiada komendy głosowe ale po francusku można to zmienić na angielski za pomocą OP jeśli tak to proszę o ścieżkę krok po kroku.
Język komend zmienia się tylko interfejsem. Ścieżki nie pamiętam, ale mając już połączenie z UWA, w opcji programowania jest bardzo mały wybór, więc nie będzie trudno znaleźć.
W module UWA w wariantach programu.Z tego co pamietam są 3 albo 4 opcje.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.