Kod Z151 czyli srebrny wpadający w błękit (Z157 to taki "czysty" srebrny, popularny, a do mojego nie potrafię kupić klamek w kolorze)rafant4011 pisze:Rafał jaki masz kod lakieru?
rafant4011 pisze:Rafał atrapa spoko tylko lepiej bez logo a znaczek "i" dałbym jeden pasek wyżej...
Chyba będę musiał tak zrobić, ale mi się podoba tak nisko... jak będzie więcej "za" przerzuceniem znaczka to tak się zrobi (właśnie dlatego przykleiłem klejem na gorąco, a nie jakąś kropelką itp.) Z "błyskawicy" jednak rezygnuję, choć moje Kochanie wolałoby, aby był, ale jakoś mi to nie pasujemichał0987 pisze:Ciekawy grill ja bym dal "i" wyzej a znaczek
Kosztowało mnie to 150zł plus przyjemna wycieczka do Katowic Pytałem w sklepie czemu tak tanio - "bo srebrnych nikt nie chce, wszyscy chcą czarne i normalnie sprzedajemy za 2x więcej", powiedziałem tylko, aby popatrzeli za okno - "u mnie będzie pasował". Cena 150zł za komplet oczywiście z logiem i znaczkiem "I", musiałem jedynie dołożyć podkładki i nakrętki M5michał0987 pisze:ile taka przyjemnosc z 500?
Ogólnie dzięki za uznanie i dzięki Sebu$ za fotki - super wyszły, nawet nie wiedziałem, że tak ładnie auto się błyszczy, dobrze, że umyłem Teraz trzeba czekać aż się ociepli albo wynajmę jakiś garaż w okolicy