Zadzwoń poproś o wymiary, sprawdź i zamówkrisrech pisze:Bo niby na galerii google jest kilka rodzajów . Z jakimiś wycięciami oraz standardowe więc teraz nie wuiem które wybrać
[B] Dywaniki - welur, guma
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ostatnio zmieniony 17 lut 2017, 11:39 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 21664
Ja kupiłem jesienią takie
http://allegro.pl/opel-zafira-ii-b-dywa ... 58285.html
pasują idealnie jak oryginały. Nie śmierdzą.
Polecam
Polecam
-
TomCars
Ja kupiłem dokładnie te same i potwierdzam że pasują idealnie i nie śmierdzą.Makary pisze:Ja kupiłem jesienią takie
Polecam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Tak mają wyglądaćkrisrech pisze:Bo niby na galerii google jest kilka rodzajów . Z jakimiś wycięciami oraz standardowe więc teraz nie wuiem które wybrać
-
Skasowany użytkownik 6483
-
niezalogowany
Makary pisze:Ja kupiłem jesienią takie
http://allegro.pl/opel-za...5639758285.html
Polecam
Ja także po powyższych sugestiach kupiłem te same i po raz drugi zawiodłem się na tym co jest tu wypisywane.....fakt, są fajne, nie śmierdzą, ale sa ciutkę za małe, można powiedzieć że po cm w każdą stronę, nawet przykładając do ori welurowych, widać że są mniejsze.....więc to "idealne" dopasowanie traktujmy z przymróżeniem oka, wcześniej miałem ori z astry 2 i nie wiem czy tamte lepiej nie leżały.TomCars pisze:Ja kupiłem dokładnie te same i potwierdzam że pasują idealnie i nie śmierdzą.
-
Deleted User 21664
- rafant4011
- Zafiromaniak
- opelmen
- Mieszkaniec
- Imię: Janusz
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo Pb & LPG
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Mam i ja. rafant4011, pewny jesteś, że rezaw plast produkuje dywaniki na 3 rząd (bo o takie było zapytanie)?rafant4011 pisze:niezalogowany,
A nie myślałeś o rezaw plast? Mają je większość klubowiczów mam i ja.
Jak kupowałem komplet (łącznie z gumowym do bagażnika) to dopytywałem i do 3 rzędu nie było bo ww. firma nie produkuje...
-
niezalogowany
Czas mnie naglił i tu sie kłania moje pobieżne czytanie tematu i szukanie na ostatnich stronach aktywnych linków do aukcji.rafant4011 pisze:A nie myślałeś o rezaw plast?
Co do trzeciego rzędu siedzeń.....z ww aukcji.....tam to najwięcej brakuje.....nie wiem....może po 2-3cm po bokach.
Do tego wycieraczka kierowcy powinna być dłuższa w stronę ściany grodziowej, to co się sypie z pedałów przy wciskaniu leci na wykładzinę a nie na wycieraczkę, gdyż jej tam już brakuje.
Reasumując.....może być, ale szału ni ma.
- rafant4011
- Zafiromaniak
opelmen, rezaw plast nie robi na 3 rząd...
nie wyczytałem tu nigdzie że chodzi o 3 rząd
niezalogowany, niestety czasem tak bywa, a jeśli nie jesteś pewien; zapytaj... podesłało by się jakiś link...
mowa jest tylko o tym, że kolega znów się oszukał czytając nasz posty...niezalogowany pisze:Makary pisze:Ja kupiłem jesienią takie
http://allegro.pl/opel-za...5639758285.html
PolecamJa także po powyższych sugestiach kupiłem te same i po raz drugi zawiodłem się na tym co jest tu wypisywane.....fakt, są fajne, nie śmierdzą, ale sa ciutkę za małe, można powiedzieć że po cm w każdą stronę, nawet przykładając do ori welurowych, widać że są mniejsze.....więc to "idealne" dopasowanie traktujmy z przymróżeniem oka, wcześniej miałem ori z astry 2 i nie wiem czy tamte lepiej nie leżały.TomCars pisze:Ja kupiłem dokładnie te same i potwierdzam że pasują idealnie i nie śmierdzą.
niezalogowany, niestety czasem tak bywa, a jeśli nie jesteś pewien; zapytaj... podesłało by się jakiś link...
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2017, 21:46 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- opelmen
- Mieszkaniec
- Imię: Janusz
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo Pb & LPG
- Oznaczenie silnika: Z18XER
rafant4011, wydawało mi się, że pytanie padło tutajrafant4011 pisze:opelmen, rezaw plast nie robi na 3 rząd...
- rafant4011
- Zafiromaniak
opelmen,
to było dwa miesiące temu.
kolega napisał nowe spostrzeżenie co widać tu... dotyczy to tego że znów się oszukał czytając nasze wpisy

dlatego lepiej znów zapytać, bo jednemu będzie pasowało a drugiemu nie. Ja bazuję na swoich doświadczeniach
ps; spamujemy niepotrzebnie...
to było dwa miesiące temu.
kolega napisał nowe spostrzeżenie co widać tu... dotyczy to tego że znów się oszukał czytając nasze wpisy

dlatego lepiej znów zapytać, bo jednemu będzie pasowało a drugiemu nie. Ja bazuję na swoich doświadczeniach
ps; spamujemy niepotrzebnie...
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2017, 22:31 przez rafant4011, łącznie zmieniany 2 razy.