[A] Aliass - Zafira A 1,8 PB/LPG 125KM 2004r
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
w tamtym roku pogrom OPC w tym roku "normalnych" Zosiek strach się bać
Ostatnio zmieniony 21 lut 2017, 07:00 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
a kiedy Szwagier te fotki wstawisz, cooo ?Aliass pisze:W dniu wczorajszym Moja Zosieńka została delikatnie musnieta usteczkami przez swoja siostre Asieńke...
...CDN
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Sebu$ pisze:a kiedy Szwagier te fotki wstawisz, cooo ?Aliass pisze:W dniu wczorajszym Moja Zosieńka została delikatnie musnieta usteczkami przez swoja siostre Asieńke...
...CDN
W odpowiednim momencie... czyli własnie teraz.
A dlaczego
Dlatego ze cały czas padało a na mokrym tak tego nie bylo widać. Poza tym dzisiaj poświeciłem chwilkę aby zrobić ręczna polerkę w tych miejscach i sprawdzić co zostanie a co sie zmyje.
Tak to wyglądało wcześniej: Czyli zarysowany przód i tył a przez środek biegła wstęga ze zderzaka. Na szczęście dobry mam refleks i od razu odbiłem w prawo. Tak bardzo, że myślałem ze wyląduje na ścianie budynku.
Obecnie po zrobieniu polerki nie wyglada to najgorzej. Najbardziej rzuca się w oczy zarysowanie przy tylnym kole. Odziwo nawet w wiekszosci zeszlo to z przodu i na listwie na środku. Wychwycone zostalo przez lampe blyskową aparatu podczas robienia zdjęć.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2017, 20:50 przez Aliass, łącznie zmieniany 1 raz.
Weź to sprzedaj i po sprawie hehehe, jak chcesz to sprejem to trzebaby czysty garaż, spolerować 2000-2500 papierem i prysnąć delikatnie... lepsza opcja tak jak piszesz, delikatnie pędzelkiem i później polerka bardziej profesjonalnie... no chyba, że na bogato - lakiernik, zapłacisz jakieś 200zł a pryśnie i spoleruje ładnie
Widzę, że idziesz w moje ślady heheeh
Widzę, że idziesz w moje ślady heheeh