Co pod siedzeniem.
Moderator: Sebu$
Co pod siedzeniem.
Witam kolegów Jestem nowym posiadaczem Zafiry Tourer i mam takie pytanie co wy w waszych zafirach znajduje się pod siedzeniami z przodu bo u mnie jest pusto tylko są jakieś pasy do zaczepiania czegoś Wydaje mi się że pod siedzeniem kierowcy powinna być gaśnica ale nie jestem pewien i dlatego takie jest moje pytanie co wy tam macie 😀pozdrawiam
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
- Imię: EVO
- Auto: Opel Zafira C Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
U mnie pod fotelem pasażera jest szuflada na apteczke, kamizelki, żarówki i inne pierdoły bo jest dość pojemna, pod fotelem kierowcy jest skrytka zamykana roletką i też jest dosyć duża. A odnośnie gaśnicy to mieści się bez problemu w schowku pod podłokietnikiem.
Zafira C
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
-
- Bywalec
- Imię: Grzegorz
- Auto: Zafira
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Umnie pod siedzeniem gasnica a z prawej schowek na graty. Mozna tam sporo upchnac roznych drobiazgow,przydatny.
EDIT
EDIT
Mozesz dac fote jak to wyglada ta roletka?evolution1zafir pisze:U mnie pod fotelem pasażera jest szuflada na apteczke, kamizelki, żarówki i inne pierdoły bo jest dość pojemna, pod fotelem kierowcy jest skrytka zamykana roletką i też jest dosyć duża. A odnośnie gaśnicy to mieści się bez problemu w schowku pod podłokietnikiem.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2017, 20:16 przez GRYGA4, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
Ciekawe jak to masz rozwiązane pod tylnymi fotelami? Wrzuć jakieś foto.F-19 pisze:Ja mam pod każdym siedzeniem schowek z roletką
Ja wrzucam fotke jak to wyglada pod f. kierowcy ( zdj. z allegro bo dobrze pokazane ).
skrytka z roletą
- evolution1zafir
- Mieszkaniec