Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam kolegów Jestem nowym posiadaczem Zafiry Tourer i mam takie pytanie co wy w waszych zafirach znajduje się pod siedzeniami z przodu bo u mnie jest pusto tylko są jakieś pasy do zaczepiania czegoś Wydaje mi się że pod siedzeniem kierowcy powinna być gaśnica ale nie jestem pewien i dlatego takie jest moje pytanie co wy tam macie 😀pozdrawiam
A u mnie pod siedzenie kierowcy bez problemu wlazła gasnica. Te paski fajnie ja trzymają i nie lata po aucie. Siedzenia z elektryczną regulacją odcinka ledzwiowego w związku z tym brak schowka pod siedzeniem pasażera :-(
U mnie bieda pod żadnym z foteli nic niema. Ale muszę kupić sobie gaśnice i tam ja dam pod siedzeniem kierowcy. VES możesz sprawdzić jak wysoka jest ta twoja gaśnica?
U mnie pod fotelem pasażera jest szuflada na apteczke, kamizelki, żarówki i inne pierdoły bo jest dość pojemna, pod fotelem kierowcy jest skrytka zamykana roletką i też jest dosyć duża. A odnośnie gaśnicy to mieści się bez problemu w schowku pod podłokietnikiem.
Umnie pod siedzeniem gasnica a z prawej schowek na graty. Mozna tam sporo upchnac roznych drobiazgow,przydatny.
EDIT
evolution1zafir pisze:U mnie pod fotelem pasażera jest szuflada na apteczke, kamizelki, żarówki i inne pierdoły bo jest dość pojemna, pod fotelem kierowcy jest skrytka zamykana roletką i też jest dosyć duża. A odnośnie gaśnicy to mieści się bez problemu w schowku pod podłokietnikiem.
Mozesz dac fote jak to wyglada ta roletka?
Ostatnio zmieniony 22 lut 2017, 20:16 przez GRYGA4, łącznie zmieniany 1 raz.
Był skrót myślowy, Oczywiście schowki mam pod dwoma przednimi fotelami. Zwrot "pod każdym" miało oznaczać fotel kierowcy i pasażera a nie wszystkie w samochodzie.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2017, 22:13 przez F-19, łącznie zmieniany 1 raz.