Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam,
Mam 1 kluczyk do Zoski chciałbym mieć oczywiście drugi na zapas i teraz pytanie jak ten proces wygkada ?
Dokupuje drugi kluczyk tzw surowke, dorabiam grot, programuje i tyle?
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Arek w kluczyku jest pestka czy scalony na elektronice?
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pestka to w ZA.
W Zafirze B transponder to układ scalony na płytce.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Drahe jak na innych forach, jak zwykle pomocny Dziękuję
Gdzie można prekodować pcf7941 lub kupić już zaprogramowany pod opla? W moim drugim oryginalnym kluczyku Valeo odpadly nóżki na kości transpondera (po nieudolnej naprawie mikrostyku) i chciałbym to naprawić lutując nową kostkę. Mam hotair, carpass, opacoma
panowie mam pytanie , mam u siebie kluczyk valeo scyzoryk w ZB a udało mi się na szrocie kupić 2 kluczyk scyzoryk delphi też od Zafiry B, czy jak przełoże elektronikę do mojego kluczyka to mozna zaprogramować ten kluczyk. Proszę o pomoc