Zafira B 1,8
Moderator: Tunio999
- pysiowa
- Debiutant
- Imię: Jarosław
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Witam, chciałem prosić o opinie w temacie zafiry jak na obrazku.
a tutaj link do ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... 42fe8ee988
Piszcie co myślicie. Z góry dziękuję za uwagi.
A może ktoś zna tego sprzedawcę i może podzielić się opinią o nim? Co jakiś czas pojawiają się u niego Zafiry i pytanie czy to pewne samochody...
a tutaj link do ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... 42fe8ee988
Piszcie co myślicie. Z góry dziękuję za uwagi.
A może ktoś zna tego sprzedawcę i może podzielić się opinią o nim? Co jakiś czas pojawiają się u niego Zafiry i pytanie czy to pewne samochody...
-
Crazy
-
Skasowany użytkownik 21152
Jak dla mnie to biedna wersja za sporą kasę. Wszystko co wymienił, ma praktycznie podstawowa wersja. Elektryczne szyby (ale tylko z przodu) itd. No może ten tempomat. Zośki miały aż 8 poduszek? Przednie dwie, w fotelach dwie i kurtyny 2 to mi wychodzi 6. Gdzie jeszcze ewentualnie występowały?
Nigdy nie dostałem odpowiedzi, czy plastiki na kierownicy nie powinny być w jednym kolorze?
Nigdy nie dostałem odpowiedzi, czy plastiki na kierownicy nie powinny być w jednym kolorze?
-
klisak
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Zapytaj się sprzedawcy, czy jest możliwość podjechania do serwisu na przegląd przed sprzedażny. Jeśli przegląd autentyczny i nie jest po jakiś dzwonie, to może być auto warte rozważenia. Jak dla mnie, to zauboga wersja.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- pysiowa
- Debiutant
- Imię: Jarosław
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
A jak sprawdzić przebieg samochodu, który jest sprowadzony z zagranicy?janekW67 pisze:Cena jest adekwatna do rocznika i przebiegu, jeśli jest autentyczny.
Tego najbardziej się obawiam, że podawane w ogłoszeniach przebiegi nie są prawdziwe...
Przeglądając strony niemieckie, samochody w podobnych rocznikach i podobnymi przebiegami są w podobnych cenach. A przecież, trzeba taki samochód przywieźć do Polski, co kosztuje i trzeba jeszcze na tym zarobić....
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Nie co :> tylko kto - forumowicz który może Ci pomóc w sprawdzeniu historii autapysiowa pisze:Co to KIT GTO??Crazy pisze:Albo u KIT GTO