[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
Skasowany użytkownik 16629
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Maciek teraz otwierasz mache i mówisz "lustereczko powiedz przecie..."
. Sorry musiałem
. Co do soli to ja też przy myciu zauważyłem że progi się brzydkie zrobiły :> .
-
Zawsze możecie zrobić tak jak ja - pomalować całe auto przed zimą i nie ma problemu z nalotem rudej na progachwojtowca pisze:Maciek teraz otwierasz mache i mówisz "lustereczko powiedz przecie...". Sorry musiałem
. Co do soli to ja też przy myciu zauważyłem że progi się brzydkie zrobiły :> .
Nie wiem tylko co lepsze - lekki nalot na progu czy poobijane listwy na malowanym aucie dzięki sąsiadom czy innym marketowym miłośnikom obijania drzwi
-
chabretti
Ni jedno i drugie nie jest dobre. Jakiś alarm zbliżeniowy by się przydałkacza1982 pisze:Nie wiem tylko co lepsze - lekki nalot na progu czy poobijane listwy na malowanym aucie dzięki sąsiadom czy innym marketowym miłośnikom obijania drzwi
-
Krzychu, wierz mi, ludzie są bezwstydni... mam na osiedlu jedną babkę, która jak przyjeżdża wieczorem swoim punto, najpierw wysiada z auta, potem przekopuje bagażnik ("przepastny") w poszukiwaniu nie wiem czego, a na koniec otwiera drzwi pasażera (auto 3-drzwiowe, więc drzwi długie i trzeba szeroko otworzyć) i za każdym razem obija bezlitośnie auto obok... robi to dosłownie bezpruderyjnie, nie tak delikatnie jak ja, jeżeli nie mogę wsiąść do auta, ale z takim je..nięciem, dosłownie... na szczęście jeszcze nie stała obok mnie, bo chyba bym za...ał albo przynajmniej 4 gwoździe podłożył pod koła 
Żaden system nie podziała na "obijaczy"
Żaden system nie podziała na "obijaczy"
-
chabretti
-
Maćku
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Wiosna pełną gębą, a ja w końcu znalazłem czas na dopieszczenie Zochy woskowanie sprzątanie czyszczenie nabłyszczanie i oczywiście Wunderbaum
Nie tylko to się w Zośce zmieniło od miesiąca jest ujeżdża na przez zielony listek spod litery E nie obyło się bez przygód zderzak tył ucierpiał już dwa razy ucierpiały także listewki które lada dzień będą u mnie na dzielni
Co jeszcze? Zośka od kilku tygodni porusza się na odnowionych Irmscherch SSL oraz na ogumieniu Goodride'a SA-37 w rozmiarze 215/45 z dekielkami na zamówienie z literką "i"
Opel otrzymał także parę dodatków wspierające komfort i bezpieczeństwo tak więc otrzymała domykanie szyb pilota nowe żarówki Stop/postojowe firmy Philips. Smaczku dopełnia nowa kierownica ze stajni Ryba-Garage, w alcantarze spłaszczony dołem i bicepsami. W planach na najbliższe dni jest zrobione zaprawek lakierniczych.
Mała galeria ze zmianami.

https://m.youtube.com/watch?v=j_1PBVwxqB4
Nie tylko to się w Zośce zmieniło od miesiąca jest ujeżdża na przez zielony listek spod litery E nie obyło się bez przygód zderzak tył ucierpiał już dwa razy ucierpiały także listewki które lada dzień będą u mnie na dzielni
Co jeszcze? Zośka od kilku tygodni porusza się na odnowionych Irmscherch SSL oraz na ogumieniu Goodride'a SA-37 w rozmiarze 215/45 z dekielkami na zamówienie z literką "i"
Opel otrzymał także parę dodatków wspierające komfort i bezpieczeństwo tak więc otrzymała domykanie szyb pilota nowe żarówki Stop/postojowe firmy Philips. Smaczku dopełnia nowa kierownica ze stajni Ryba-Garage, w alcantarze spłaszczony dołem i bicepsami. W planach na najbliższe dni jest zrobione zaprawek lakierniczych.
Mała galeria ze zmianami.

https://m.youtube.com/watch?v=j_1PBVwxqB4
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm