[A] - wojtowca - Moja "Zośka" 2,2DTI 2002r SELECTI
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Dawno już nie byłem w moim garażu , narazie nic nie grzebałem przy aucie. Jedynie w styczniu jak przywaliło mrozem to wymieniłem siłowniki tylnej klapy bo już mnie wkurzało jej podnoszenie . Wczoraj zawiozłem moje letnie alu ranty do SPA. Już nie mogę doczekać się odbioru i efektu . To narazie tyle
- misio
- Bywalec
- Auto: Zafira 2.0 opc
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Jakie założyłeś ramię i wycieraczkę, ja kombinowałem z wycieraczkami i regulacją docisku ramienia ale dalej nie wyciera po całości tylko sam dół?
Kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, złowimy ostatnią rybę, zetniemy ostatnie drzewo, zatrujemy ostatnią rzekę - zrozumiemy, że pieniędzy nie da się jeść.... howk !!!
- wojtowca
- Zafiromaniak
Ja też kombinowałem z wycieraczką a efekt opisałem tutaj http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=337422#337422misio pisze: Jakie założyłeś ramię i wycieraczkę, ja kombinowałem z wycieraczkami i regulacją docisku ramienia ale dalej nie wyciera po całości tylko sam dół?
Komplet czyli plastikowe ramię wraz z piórem kupiłem najtańsze na All...o bo metalowe mi się nie podoba.
- wojtowca
- Zafiromaniak
Pogoda dziś była piękna więc w końcu mogłem popieścić Zosie. W moim autku z zewnątrz i nareszcie w wewnątrz zagościła wiosna . Wyodkurzane, wymyte i napastowane . Teraz można komfortowo zabierać pasażerów . Radość kiedy otwiera się drzwi i nie zalatuje błotem i wilgocią bezcenna .
- wojtowca
- Zafiromaniak
Dzisiaj trochę detailingu i już to wygląda odpowiednio
ps. już nie mogę doczekać się aż założę letnie felgi które właśnie się odmładzają
ps. już nie mogę doczekać się aż założę letnie felgi które właśnie się odmładzają
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2017, 01:10 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Kurde, właśnie widzę, że mam wizję zimówek taką jak Ty masz u siebie dokładnie - mam te same felgi z letnimi oponami, a po zakupie 17" na lato zastanawiam się czy zostać przy 15" czy kupić zimówki na te 16"... chyba pójdę w ten sam deseń
Wracając do tematu - autko ładnie się błyszczy, kupa czasu i roboty, a efekt niesamowity, wie o tym tylko ten, kto kocha swoje auto i uwielbia na nie patrzeć, patrzeć tylko dla samej przyjemności
Wracając do tematu - autko ładnie się błyszczy, kupa czasu i roboty, a efekt niesamowity, wie o tym tylko ten, kto kocha swoje auto i uwielbia na nie patrzeć, patrzeć tylko dla samej przyjemności
- misio
- Bywalec
- Auto: Zafira 2.0 opc
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Kupiłem za 20zeta na alledrogo i działają super - w końcu widzę co jest z tyłuwojtowca pisze:Ja też kombinowałem z wycieraczką a efekt opisałem tutaj http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=337422#337422misio pisze: Jakie założyłeś ramię i wycieraczkę, ja kombinowałem z wycieraczkami i regulacją docisku ramienia ale dalej nie wyciera po całości tylko sam dół?
Komplet czyli plastikowe ramię wraz z piórem kupiłem najtańsze na All...o bo metalowe mi się nie podoba.
Kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, złowimy ostatnią rybę, zetniemy ostatnie drzewo, zatrujemy ostatnią rzekę - zrozumiemy, że pieniędzy nie da się jeść.... howk !!!
- wojtowca
- Zafiromaniak
No przecieżwampir11111 pisze:No blask powala mam nadzieję że zapodasz fote z letnimi felgami
Rafcio nie ma się co zastanawiać, prawda taka, że im większa rolka tym węższa guma= ładniejsza prezentacja fury. Wiadomo, że nie można przesadzić ze zbyt dużym kołem .kacza1982 pisze:Kurde, właśnie widzę, że mam wizję zimówek taką jak Ty masz u siebie dokładnie - mam te same felgi z letnimi oponami, a po zakupie 17" na lato zastanawiam się czy zostać przy 15" czy kupić zimówki na te 16"... chyba pójdę w ten sam deseń
Tak to prawda i uwielbiam patrzeć na nią a zwłaszcza na tyłek kiedy zmieniłem klosze na poliftykacza1982 pisze:Wracając do tematu - autko ładnie się błyszczy, kupa czasu i roboty, a efekt niesamowity, wie o tym tylko ten, kto kocha swoje auto i uwielbia na nie patrzeć, patrzeć tylko dla samej przyjemności
ps. tak ostatnio patrzyłem na zdjęcia jak nabyłem Zafire i... w życiu nie wrócę do serii , no chyba, że do sprzedaży ale to się nie zanosi przez kilka najbliższych lat .
Ostatnio zmieniony 05 mar 2017, 01:17 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.