Czyżby te z Milówki? . Kto pierwszy ten lepszyMaćku pisze:
Jak nie to biorę używki Uniroyal Rainsport 2
[B]Jakie opony letnie wybrać ?
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Wojtowca oczywiście że kojarze, taki podobny wzór miały jeszcze good yeary eagle f1:
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Piękna guma, wczoraj ją zczaiłem. Tylko nowych nie widzę w rozmiarze 215/45/17.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2017, 17:41 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarekcw
- Zafiromaniak
- Imię: Cezary
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
wojtek1w, zależy jaki to sklep internetowy. Bo niektóre mają chore praktyki (wysyłają opony za miesiąc lub dwa albo w ogóle i ciężko o zwrot hajsu). Ja brałem stąd http://www.artmech.pl/pl/produkty?mefib ... d=advanced
Ostatnio zmieniony 04 mar 2017, 20:45 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz.
- shadow
- Mieszkaniec
- Imię: Adam
- Auto: Zafira 1.8 Cosmo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Trochę się nie zgodzę.Crazy pisze:Ja miałem proxes4 i auto przyklejone do drogi.A ile teraz chciałbyś robić km na nowych oponach ?po przelocie 40-50tys do wymiany
To już nie te czasy co stare micheliny dobijaly do 80 tyś km
Toyo (fajny bieżnik) po dwóch sezonach (ok 40 tys) było mocno wytarte. Wtedy kupiłem Continentale sportcontact, które latają do dziś (a na pewno dwie z nich bo przez małą szkodę dwie poszły na wymianę), mają przebieg ok 100 tys., około 8 lat i nadal mają bieżnika ok 1,5mm ponad ogranicznik.
Na Zimę kupiłem Dunlopy winter sport 3d, które dopiero po 8-9 sezonach dostały guzy i poszły na wymianę.
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Koledzy tak przeglądam te oferty opon letnich i wpadły mi jeszcze w oko oponki Hankook Ventus V12 evo2.
Czy ktoś ma bądź miał doświadczenie z tymi gumami? Parametry jak najbardziej dobre, opinie w internetach też ok. Szukam opon które są dobre na mokrym. Rozważam właśnie te oponki lub Toyo proxes T1R .
Czy ktoś ma bądź miał doświadczenie z tymi gumami? Parametry jak najbardziej dobre, opinie w internetach też ok. Szukam opon które są dobre na mokrym. Rozważam właśnie te oponki lub Toyo proxes T1R .
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Miałem je założone na alufelgach które kupiłem, poprzedni właściciel jeździł na nich półtora sezonu(opona z 2015) i ja dwa miesiące, razem dwa sezony - niecałe. Nie wiem ile poprzedni właściciel zrobił na nich kilometrów, ale jak je dostałem to były łyse- mniej jak ograniczniki... poczytaj jak z ich wytrzymałością na kilometry... jeśli chodzi o przyczepność na suchym to super, na mokrym gorzej, ale to wina że były łyse.