Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potrzebuję pomocy/wiedzy. Posiadam Zafirę Njoy z 2004 roku, zacząłem pracę jako taksówkarz i przy tyłu godzinach za kolorek kółkiem, bardzo daję mi się we znaki dyskopatia. W instrukcji samochodu jest w dziale regulacjo fotela, jest mowa o pokrętle regulacji lędźwiowej. Mam coś takiego w megane I, tutaj "za Chiny" nie mogę tego znaleźć. Jest pokrętło odchylania fotela , poduszki boczne i tyle. Na forum opla, ktoś odpowiedział jakiemuś forumowiczowi, że przez dwa lata pracy w komisie nie widział Zafiry bez tej regulacji. Czy z moim fotelem jest coś nie tak, czy może ja nie mogę tej regulacji znaleźć, ewentualnie może po prostu w tej wersji tego brak? Może któryś z forumowiczów boryka się z podobnym problemem i korzysta z poduszek ortopedycznych pod plecy i mógłby coś polecić, jeśli nie można tego rozwiązać w ustawieniach fotela?
regulacja lędźwiowa jest pomiędzy regulacją oparcia, a poduszką
(zdjęcie poglądowe)
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2017, 21:28 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....